Van olyan plüssötök, aki nagyon a szívetekhez nőlt?
Figyelt kérdés
Mármint hogy vele alszotok, mindig ott volt... Szinte a személyiséged egyik része.
Kérlek kort is írjatok
2020. jún. 24. 19:32
2/9 anonim válasza:
En 35 eves koromig egy kis krokodillal aludtam... 39F
5/9 anonim válasza:
Van, Hello Kitty :) Tökéletesen megfér a férjem mellett :D
6/9 anonim válasza:
Az osztályfőnökömtől kaptam karácsonyra 29 évvel ezelőtt egy zöld plüssmajmot. Fogalmam sincs, hogy miért, de megmaradt. Na jó, aludni azért nem szoktam vele, de mementóként őrzöm. :)
42/F
7/9 Laylah válasza:
Nem. Volt pár plüssöm gyerekkoromban, de nem aludtam velük meg semmi ilyesmi, játszani is inkább logikai-kreatív játékokkal szerettem. Viszont húgom kicsi korában csak úgy tudott aludni, hogy tele volt rakva körös-körül plüssökkel, mindnek megvolt a maga helye :) Bár ő sem tartott meg egyet sem.
8/9 anonim válasza:
Volt régebben 9-10 évesen egy kutyaplüssöm nagyon szerettem
9/9 anonim válasza:
Nekem. Kettő is.
Kiskorom óta volt egy nyuszim. Mindenhova vittem magammal, de nagyon elhasználódott szóval félreraktam és most figyel engem a polcról. Majd azt hiszem az első zsebpénzemből vettem egy másik plüsst amihez szintén borzasztóan kötődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!