Az normális, hogy 30 évesen már nosztalgiázni akarok?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolok arra, hogy mi volt amikor gyerek voltam, ahol felnőttem, ott mi van jelenleg. Az akkori tv műsorokat nézem és azokat a zenéket hallgatom, régi fényképek stb. Valahogy van benne valami szórakoztató, és olyan jókat tudok mosolyogni bizonyos dolgokon, amik eszembe jutnak menet közben.
De nem túl korai még nosztalgiáznom? Az idősebbek szoktak, amikor visszatekintenek az addigi életükre, nem? Vagy ez nem korfüggő ennyire?
Valahogy olyan túl gyorsan megy az idő.
2020. jún. 18. 06:09
1/2 anonim válasza:
Nem korai nosztalgiáznod, ne aggódj :) Teljesen normális, sőt manapság már 20 évesek is nosztalgiáznak a gyerekkorukról.
2/2 anonim válasza:
Az ember bármikor nosztalgiázhat. Én 10 évesen már nosztalgiáztam két héttel a németországi tábor után, hogy milyen jó volt ott, és de visszamennék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!