Azért kérdezem, mert még soha sem mondta (még) senki se rám azt, hogy csúnya lennék, se azt sem, hogy helyes srác lennék. Magamra feltételezhetően a 'hányinger gerjesztő', illetve a 'mit akar ez itt?' kifejezőket használnám. Ezért most arra szeretnélek titeket kérni, hogy formázzatok véleményt rólam, van-e esélyem így bárkinél is, vagy inkább ássam el magam, stb. úgyis tudjátok. Aki ezt megtenné, annak előre is nagyon szépen köszönöm! A képet itt tekinthetitek meg: [link]
Nincs veled semmi gond. Átlagos srác vagyok. Egyáltalán nem vagy idézlek: "'hányinger gerjesztő', illetve a 'mit akar ez itt?" típusú srác. Igaz nem vagy egy Chris Hemsworth, de nem vagy menthetetlen. Nem kell elásnod magad. Legyél egy kicsit magabiztosabb. határozottabb, és akkor nem lesz gond a csajózással. Megjósolom neked, hogy nem fogod egyedül leélni az életedet. Lesz majd társad.
18/L
2020. jún. 12. 16:52
2/19 anonim válasza:
Bocsi,, nem vagyok, hanem vagy!!!
2020. jún. 12. 16:52
3/19 anonim válasza:
Átlagos. Bajusz nélkül lehet jobb lenne, próbáld ki.
2020. jún. 12. 16:54
4/19 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a kedves szavakat, jól esnek! :))
#3 Rendben, ki is fogom próbálni, hátha. :)
2020. jún. 12. 17:00
5/19 anonim válasza:
3-as vagyok :)
Keress magadnak (új) hobbit, amiben sikeres tudsz lenni, az is tud növelni az önbizalmadon. Ápold az arcod, mozogj valamit. Nem kell izomállatnak lenned, de a mozgás segít a szellemi frissességben is, meg hát elmondhatod, hogy “hú a héten 2x edzettem már, de jó!”
2020. jún. 12. 17:05
6/19 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm a még több ötletet! Az új hobbin még gondolkozom, mert jelenleg van már egy, ami növeli (részben) az önbizalmamat. Például kerékpározni szoktam sokat, de kitalálhatok még mellé mást is. (:
2020. jún. 12. 17:16
7/19 anonim válasza:
Szerintem nem árt, ha több felé is “terjeszkedsz”. Én pl. cosplayelek, énekelek, balettozok, írok, kínait, japánt és patológiát tanulok. Ha épp egyikhez nincs kedved, csinálod a másikat. :)
2020. jún. 12. 17:26
8/19 A kérdező kommentje:
#7 Kalapom emelem előtted. :D Majd akkor én is "terjeszkedni" fogok, egyre több "területet" meghódítva. :)
2020. jún. 12. 17:31
9/19 anonim válasza:
Nem, sőt, szerintem ha csak a külső adottságaidat tekintjük (mármint most kizárólag az arcról beszélünk), akkor szubjektív személyes véleményem szerint egyértelműen jobb vagy a magyar átlag férfiaknál. Finomak az arcvonásaid és elég értelmes a tekinteted. Viszont borzalmasan előnytelenül tálalod magad. A tálalásból visszakövetkeztetve jól sejtem, hogy valamilyen kis településen élsz? Mert ott persze ezzel a stílussal jól bele lehet olvadni, nem feltűnő. De nagy általánosságban brutál idejétmúlt.
2020. jún. 12. 22:29
10/19 A kérdező kommentje:
#9 Azta!:D Sose mondtak még ilyet nekem, nem számítottam ilyen fajta pozitív véleményre, de nagyon szépen köszönöm, felemelő érzéssel bír. :) Igen, egy 2600 főből álló kis falucskában élek, lehet tényleg ezért becsülöm le magam ennyire... :( Nem annyira tetszettem meg még egy lánynak se, ezért is gondolom magam csúnyának, meg mindig a kakukktojás voltam a régi és az új osztálytársaim körében is. (persze ezt mind csak én beszéltem be magamnak :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!