(Főleg) Lányok! Ronda vagyok, vagy csak hülyén nézek ki? Nem tudom mit gondoljak.
Szia! Szerintem nem nézel ki sem hülyén, sem rondán. Az utolsó képen kimondottan látszik, hogy jó úton haladsz. Amit én javasolnék: maradjon a hosszabb haj (mondjuk ez lehet hogy az én gyengém csak :D ) A szemüveg öltöztet, azért javasolnám, hogy próbálj ki több keretet, mondjuk most nagyon divatos a vastagabb ilyen hipszteres szemüveg, szintén lehet, hogy csak az én gyengém :)
Kicsit próbálj meg törődni azzal, mit veszel fel, de nem kell túlzásba vinni. Pl sima vagy kockás ingek, semmi rózsaszín, és máris tök oké leszel ;)
(ja, és az első képen pont olyan, mintha a lakat a fülbevalód lenne, nagyon poén :DDD)
Én másik szemüveget javasolnék, a hajadra pedig fodrászt, mert ha magadnak lenyírod simán, akkor nagyon kugli fejed lesz. Szakáll meg nem tudom... Igaziból az vele a baj, inkább, hogy nem borosta, nem szakáll, hanem ilyen punciszőr pamacs a harmadik képen. Az nem szép. De különben egyáltalán nem nézel ki hülyén inkább kicsit kisfiúsan, valószínűleg a punciszőr szakáll miatt is.
Hány éves vagy?
Azt a k. az első két kép alapján tizenévesnek mondtalak volna!
Mindenképp a harmadik kép maradjon az irány hajban! :)
Körszakáll legyen kicsit erőteljesebb, főleg az ajkad alatt. Van egy ismerősöm, akinek kifejezetten jól áll, nagyon helyessé teszi.
Szemüveget felejtsd el inkább a kontaktlencse.
Meg egy kicsit színesebb ingek!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!