Nem olyan vagyok belülről, mint amilyennek kívülről látszom, mert gátlásos vagyok! Mit tegyek?
Ezek szerint, mégiscsak olyan vagy, amilyennek látszol.
Ha nem mered kimondani amit gondolsz.
Ne gondold, hogy ez rosszabb, mint az, amilyen lenni szeretnél.
Amit gondolsz, azt mondd ki bátran. Kellő cenzúra után persze. Mégiscsak civilizált népség vagyunk. Vagy valami olyasmi.
pont mint én:)
igyekszem nem könnyű, változtatás a külsődön én most befestem a hajam egy igazán vad színre, új ruhák
most amúgy tettem egy hatalmas felfedezést, már régebben láttam a házinyuszi c. filmet és amilyen átalakuláson ott átmentek a lányok, hát:) most pedig megnéztem a zombieland c. filmet volt benne egy nagyon szép lány és ő szerepelt a házinyusziba is
házinyusziban, bal oldalt: [link]
itt fehér topban: [link]
hihetetlen milyen szép
ne érdekeljen mit szólnak ahhoz, hogy kinyitod a szád és mondasz valamit, sz@rd le, ennél rosszabb már nem igen lehet
Azt írod: "Szeptembertől egyetemre megyek, tehát indulhatnék tiszta lappal."
Ezek szerint tudod Te, hogy mi a megoldás... Legyél olyan, amilyen lenni szeretnél (ha jelenleg nem érzed jól magad). Szerintem nem kell beletörődni abba, hogy mások elkönyveltek valamilyennek. És talán tényleg múlik a külsőn is, de sokkal inkább hiszem, hogy a belső kisugárzáson múlik. Azt csak Te tudod, hogyan törhet elő belőled a belső éned... Nem mersz megszólalni társaságban? Hát vedd rá magad, hogy merj. Például az egyetemi szemináriumok remek alkalmak lesznek erre.
Ajánlok lét "szakirodalmat", hátha segítenek.
1. Szendi Gábor: A sikeres félénk (a neten könnyen megtalálod).
2. [link]
Sok sikert, drukkolok!
Ha jól vettem le abból amit írtál, akkor legjobban attól félsz, h mások h reagálnák le azt önmagadat adod, ha enm így van javíts ki.
Az életben soha nem azt kell nézni h mások mit gondolnak rólad, úgy kell viselkedned, beszélned, öltözködnöd ahogy szeretnél, és nem úgy ahogy mások szeretnél. Lény önmagad és ebben mások véleménye ne akadályozzon meg. Biztos fogsz kapni jó illetve kevésbé kellemes megjegyzéseket, de a rosszakkal ne foglalkozz, ne hagyd h mások befolyásolni tudjanak.
Mind ezt saját tapasztalatból mondom arról szólt az elmúlt 3-4 évem, mióta már azért annyira nem vagyok kisgyerek, h mások elvárásainak próbáltam megfelelni, és rádöbbentem arra h ha így élem le az életem soha nem leszek boldog még csak 14 éves vagyok, de tudom az h önmagam adom életem egyik legjobb döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!