Mi kell a boldogsághoz?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 22:11
11/27 anonim válasza:
Egyetlen döntés: BOLDOG VAGYOK! Ezt semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja.
12/27 anonim válasza:
Elégedettség.
Bármilyen helyzetben vagy.
14/27 anonim válasza:
Ha képes vagy minden pillanatot elfogadni úgy, mintha te választottad volna, akkor igazából a boldogtalanságnak esélye sincs nálad, és mivel nincs boldogtalanság, boldogságról se beszélhetünk. Ez a béke.
A boldogtalanság minden esetben a jelen el nem fogadásából fakad.
15/27 A kérdező kommentje:
Honnan eme bölcsesség?
2020. máj. 28. 21:33
16/27 anonim válasza:
Ez egy szubjektív kérdés, amire csak magad adhatsz választ magadnak.
17/27 horcila válasza:
Hiába van meg mindened, ha nincs meg a lelki békéd. Nagyon fontos még a kompromisszumkészség és a megbocsájtás. A pénz nem boldogít, de nem árt,ha van. A szeretet a legfontosabb, mert úgy lehet élni, hogy nem szeretünk, de úgy nem, hogy bennünket ne szeressenek.
18/27 anonim válasza:
17
Szerintem szeretni jobb, mint szeretve lenni. Én akkor nem tudnék élni, ha nem tudnék szeretni.
19/27 anonim válasza:
Ha elegedett vagy azzal amid van (parod, gyerekek, munkad, hazad, autod stb...) es egeszsegesek vagytok akkor boldogok vagytok vagy boldog vagy. A penz nem boldogit, ez tevedes ! Konnyebb sirni egy lexus-ban mint egy bringan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!