Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy legyenek...

Mit tegyek, hogy legyenek barátaim?

Figyelt kérdés
Általános iskolában ki voltam közösítve az osztályból, röhögtek rajtam, levegőnek néztek, mert látták, hogy nagyon félénk vagyok és nincs önbizalmam. Amint hazaértem az iskolából sírva fakadtam, annyira rosszul estt. Ősszel megyek középiskolába, és nagyon félek, hogy itt sem fognak szeretni és nem tudok beilleszkedni.Nem akarok középiskolában is ilyen lenni, meg akarok változni. Szeretnék barátokat szerezni, ha nem is sokat, de lehessen rájuk számítani. 15/L
2010. júl. 30. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

én leszek a barátod ..

velem, is ez volt a középsuli első fél évébe... de már 3 madikos leszek. és elégé jóba lettem mindenkivel

2010. júl. 30. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:

MOSOLYOGJ!!!

legyél kedves mindenkivel, és palástold az önbizalomhiányodat. vagy menj el a vadaskertbe! nekem sem volt önbizalmam, sem barátaim, és ott olyan módszereket tanultunk, amik nagyon hatásosak. és irtó jófejek!:)

2010. júl. 30. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem szedd össze magad és első nap szólj mindenkihez,hogy megismerjenek stb.. :D utána meg megismernek és nem zavarja őket majd,hogy félénk vagy :]
2010. júl. 30. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen leszek a barátnőd 17 éves lány vagyok. Ha gondolod írj privátba.
2010. júl. 30. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Primadonna szerep le, unalmas, semmilyen szerep fel, és megoldódott minden gondod, amennyiben valóban ezt akarod.
2010. júl. 30. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem pont ez van most, ami veled általános iskolában volt. csak én most vagyok általános iskolás. de nagyon szörnyű ez
2010. aug. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!