Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyenek fiú barátaim?

Hogyan legyenek fiú barátaim?

Figyelt kérdés

nem az osztályból,máshonnan,hogy?

és miről beszéljek velük(akik az osztályba vannak)

2010. dec. 29. 18:46
 1/9 anonim válasza:
járj el különböző helyekre :D szerintem az tökjó trükk, hogy megkérdezed valamelyiktől hogy: bocsi de nemtudod véletlenül hogy mennyi az idő? akkor ő megmondja te bemutatkozhatsz akkor ő is bemutatkozik és már csak beszélgetni kell valamiről :D nekem általában bevállik :D persze ha lány vagy akkor lehet kicsit nehezebb lesz mint nekem :D
2010. dec. 29. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok,és sajnos nem járok el helyekre mert nemtudok(14 vagyok://)
2010. dec. 29. 18:52
 3/9 anonim válasza:
én 14 és fiú :) de nem olyan nehéz szerintem :D elég ha elmész egy olyan helyre ahol szoktak fiatalok lenni :D nem kötelező olyan pl hogy disco =)
2010. dec. 29. 18:57
 4/9 szamóca. ***** válasza:
mondjuk kicsit idősebb vagyok, de már jó ideje csak fiúkkal barátkozom, egy-két régi lány barátomat kivéve. semmi extra trükkje nincs, csak mellőzd azt ami egy nőben idegesítő. ne áskálódj, ne légy kétszínű...stb. szerintem hálás dolog fiúkkal körbebástyázni magad, szerény véleményem szerint sokkal megbízhatóbbak.
2010. dec. 29. 18:58
 5/9 anonim válasza:
végülis igaza van szamócának :D ezeket kerüld :D énse szeretem mikor egy lány ilyen
2010. dec. 29. 19:03
 6/9 A kérdező kommentje:
14 éves fiú<--hol laksz:$ez lehet h hülyén hangzottxxdddd
2010. dec. 29. 21:33
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de még írjatok plíz
2010. dec. 29. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem vagy alapból olyan, hogy fiúkkal legyen napi kapcsolatod (pl báty, sógor a családban) akkor nehezebben fog menni.

Amúgy szerintem nem lehet erre tanácsot adni, hogy miről beszél velük. Ugyan olyan emberek, mint a nők. Arról beszéltek, ami éppen feljön témába..

Most mész majd 9.-be? Vagy már az vagy? Mert középiskolában könnyen lehet szerezni haverokat.

2011. jan. 5. 16:57
 9/9 anonim válasza:
Nagyvenyimi vagyok ^^ (Dunaújváros mellett :D ) de mint sok lány ismerősöm biztos olyan nagy szerencsém van hogy te is gondolom budapest vagy balaton környékén laksz xd
2011. jan. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!