Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet velem a baj? Milyen...

Mi lehet velem a baj? Milyen ember vagyok én?

Figyelt kérdés

Az egész 3 hónapja történt amikor kidobtam a nőmet, egyszerűen elegem volt,van a mostani életemből nem bírom elviselni a buta embereket ezt a rossz, gagyi környéket meg a stresszt. Mindenkivel flegma vagyok, lekezelő különösebben nem érdekelnek más gondjai egyszerűen csak azon vagyok hogy minél előbb kiutazzak külföldre, mert nem bírom elviselni sem az itthoni sem a munkahelyi sem pedig más dolgokat itthon.

Pár hónapja még nem ilyen voltam, megértő voltam, mindenkit meghallgattak oda figyeltem arra is hogy aki rossz indulatú volt őt sem sértsem meg, de most pont az ellenkezője vagyok mindennek.

Kérdésem: Rossz ember lettem? Vagy vissza kellne nyugodnom? ez mindenkinél így van, így is marad, vagy csak átmeneti gondolkodás mód?

Bocsi a regényért. 20/f

2010. júl. 29. 18:39
 1/3 Zzita ***** válasza:

Szerintem ettől nem vagy rossz ember, mindenkinek van az életében olyan időszak , amikor elege lesz mindenből. Ha csak átmenet is én mindenesetre kihasználnám, és olyan új dolgokba kezdenék , amik boldoggá tesznek. Vagy amiket mindig is ki akartam próbálni. Akár egy új hobbi, ismerkedés másféle emberekkel. Bármi. Egy kis változás. Aztán lehet,hogy majd visszavágysz az "előző " életedre , és újra a régi önmagad leszel, vagy pont,hogy megújulsz és most találnál rá csak igazán magadra.

Mondjuk ez csak egy tipp, szóval nem tudom. De szerintem bármi segít, amit szívesen csinálsz és leköt. Ez megtörné a flegmaságot, az unottságot.

2010. júl. 29. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, itt olvastam jó pár illyes fajta kérdést és nagyon sokban az van,hogy "nem bírom elviselni..." ahogy megfigyeltem nagyon sokan vannak,most ebben a helyzetben még én is....

De ettől te még nem vagy rossz ember!CSak valami miatt megváltoztál és ez jó kérdés,hogy mért de velem is ez van és én se tudom rá a választ...

2010. júl. 30. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Sya!Egyenlőre nem mondható, hogy rossz ember vagy, csupán belefáradtál, hogy hiába vagy rendes mindenkivel átnéznek rajtad. Hidd el, megértelek...Viszont én biztosan szívesebben ismertem volna meg a pár hónappal korábbi énedet...És tudod, szerintem, ha ki is mész külföldre az nem válik hasznodra, hogy olyanná válsz, mint azok akik miatt ennyire rosszul érzed magad. Tudod az ilyenekből elég sok van a világon és szerintem nem kellene hagynod, hogy beolvasszanak maguk közé...

Remélem, hasznos volt a véleményem...Sya. Pusyka.

2010. aug. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!