Hogyan legyek pozitív depis időszakban is?
Mostanában vannak depis időszakaim, de elhatároztam, hogy mikor újra iskola lesz csak a jó oldalamat mutatom, mivel van egy barátnőm aki sokat segített a kezdetekben és én is segítenék rajta. Neki nincsenek problémái, de nem szereti ha depis vagyok de vhogy nem tudok mit tenni. Nagyon szeretnék ebből kijönni. Nem szeretném felszínre hozni többet a gyenge énem. Ez hogyan oldható meg?...
16/l
Nem kérek olyan kommenteket,hogy menj pszichológushoz, nincs semmi bajod még fiatal vagy, min depizek...Stb. Thx.
"Nem szeretném felszínre hozni többet a gyenge énem."
Ez nem hiszem,hogy megoldható,mert az életben meg elég sok olyan pillanat van,amikor előjön ez az énje az embernek.
Azt nem írtad miért vagy depis. Ha nincs különösebb oka vagy nem tudod,akkor nagy gond nem lehet.
Próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni,foglald el magad minél több dologgal,de olyannal amit szeretsz is.
Ha kituzol magad elé egy célt,az is jó,mert az is elterelheti a figyelmed a rossz gondolatoktol.
Kornyezet változas is jó,de ha erre most nincs lehetőséged,ne aggódj. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai,de sose marad így. Ha nem is tudsz mit tenni ellene,ez idővel változik.
Sok mindenért lehetek depis, de tényleg van olyan időszak hogy csak úgy minden ok nélkül levetném magam a földre hogy utálok mindent/mindenkit. Vagy mikor nagyon sok dolgom van és nem jönnek össze. Na ezzel mit tudok tenni?
Vannak nagy céljaim, álmaim, van ami motivál is de megvan az eslye hogy nem fog össze jönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!