Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha napi 500kalóriát sem...

Ha napi 500kalóriát sem viszek be a szervezetembe és mégsem fogyok az mit jelent?

Figyelt kérdés
(Egyébként azért ennyit eszek mert nem kívánok többet, nem éheztetem magam!)

2020. máj. 13. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pajzsmirigy betegségtől elkezdve anyagcsere problémákig ezer oka lehet, de ha ilyen keveset eszel azzal még tetézed a bajt.

Mielőbb menj orvoshoz, mert ezek közül egyik sem normális, nem tudom mióta csinálod ezt, de ha sokáig, akkor súlyos hiánybetegségeid is lehetnek.

Ha egész nap csak üldögélsz, és semmit nem csinálsz, akkor is több mint kétszer ennyit kellene enned.

2020. máj. 13. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem menj orvoshoz mert ez nem normális, hogy ilyen keveset eszel komoly egészségügyi problémához vezet. Ha napi 2000calóriát eszel minden nap és tornázol akkor is fogysz.
2020. máj. 14. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A koplalással izmot vesztesz mert a szervezeted azt kezdi el lebontani így lényegében ő is ürül a szervezetből a mitől kevesebb lesz a tömeget de nem igazán a zsírod csökken hanem az is mondtam itotal ellentétes azzal amit szeretnétek általában
2020. máj. 15. 03:20
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Anyagcsere megáll
2020. máj. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!