Az alfahímek miért verik meg a szellemi fogyatékosokat?
Figyelt kérdés
ha megverik mi okuk van rá, ha nem csinált semmit az a szerencsétlen2010. júl. 29. 12:32
6/16 anonim válasza:
Az alfahímek nemcsak a szellemi fogyatékosokat verik, hanem azokat is, akiket kipécéznek maguknak akármiért. Miért? Azért, mert ők alfahímek.
7/16 anonim válasza:
mert valójában az alfahímek a szellemi fogyatékosok,csak nem tudják. ezért :)
8/16 anonim válasza:
Ez azért van, mert ezzel fitogtaják egymás előtt az erejüket... Megverik, megalázzák a gyengébbet, mert nekik ez a "menő"...
Ez undorító...
9/16 anonim válasza:
Sya! Az én véleményem szerint az ilyen "alfahímek" azért bántják a szellemi fogyatékosokat, mert nem értik őket és ez megijeszi a maguk rendíthetetlen "mindenben jobb vagyok és mindent tudok" felfogásukat...Az ilyen emberek alaptermészetüknél fogva használják a fizikai erejüket arra, hogy elrejtsék azt, hogy szellemileg még mindig ők állnak lentebb...
Sya.
10/16 anonim válasza:
Szerintem nekik az a céljuk, hogy létrehozzanak egy 'tökéletes' világot, ahol a gyengébbeknek veszniük kell.
mint pl anno Hitlernek volt a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!