Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek miért érik be...

Az emberek miért érik be kevesebbel?

Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már a kevesebbel is beérném, de még az sincs.
2020. máj. 9. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint ki és milyen helyzetben mivel érte be?
2020. máj. 9. 12:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Úgy általában.

Miért törődnek bele a sorsukba?

2020. máj. 9. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy általában millió meg egy oka lehet, nincs értelme általánosítani.

Lehet nem elég motivált valaki, lehet kishitű, lehet lusta, lehet elégedett azzal amit már elért, lehet hogy lemaradt egy jó lehetőségről, stb, stb.

2020. máj. 9. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az legtöbbször kockázatos és elveazítheti jelenlegi állapotát. Legyen az anyagi (becsődölt vállalkozás), vagy nem anyagi/lelki (bántalmazás, elértéktelenedés, folyamatos kikosarazások).
2020. máj. 9. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert egyrészt, hasonlót láttam a szüleimtől.Pl. nem vesszük meg az xy-t, mert drága.

Napokban feljött bennem, hogy jó lenne jogsit letenni, meg kocsit venni. De nem sok pénzem van hozzá...Jobban fizető állásom (150k felett) meg nem hiszem, hogy lesz. Kb. örülhetek, ha találok munkát. Nemhogy még válogassak, hogy oda megyek, ahova min. 300k-t adnak.

Úgyhogy én azért érem be kevesebbel, mert annó is ilyen voltam, másrészt nincs pénz rá.

2020. máj. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!