Miért lehet rossz dolog örökké élni?
Milyen hátrányai lehetnek?
Te szívesen bevállalnád az örök életet?
Nem vállalnám.
Én még csak 280 éves vagyok, de már nincs egy darab fogam se, fáj minden csontom, a szemem is hót vaksi, agyilag is tök zombi vagyok.
Csak a mesékben öröm az örök élet.
Biztos hogy nem 😃
Az maga lenne a pokol. Hogy még évtizedeket dolgozzak? Hol? 3 műszakba? Hogy szenvedjek azért mert sosem lesz párom? Hogy soha semmi nem jön össze? Ráadásul még kemény szenvedélybeteg, drogfüggő is vagyok.. Nekem egy kínlódás az élet. Nem hogy örökké, de még csak évtizedekig se akarok már szenvedni. Az vigasztal hogy nemsokára vége lesz.
Vagy hogy gondoltad? 😊
Nem kéne dolgozni semmit? (Vagy legalább olyasmit amit utálok). Nem halhatnák bele túladagolásokba? Nem kéne félnem hogy megint kidobnak, és csöves leszek télen? Nem érezném az éhséget? Szóval bármit kibírna a testem?
Am akkor sem.
Hamar megunnám ezt, és nem lenne vigaszom hogy egyszer véget ér. Mert nekem a saját tudatom a legnagyobb ellenfél. Nem az vagyok aki szeretnék. Nem úgy vagyok ahogy szeretném. Sokszor nem vagyok ura saját cselekedeteimnek sem.
Miért akarnám ezt tovább?
Szerintem elég rossz lenne. Talán hasonló lehet a pokol :D
Nem értelek titeket...
Tök buli lehet évezredeken keresztül minden nap degeszre zabálni magunkat, szórakozni, rombolhatjuk a testünket, mert úgysincs semmi következménye, nem kell félnünk a haláltól...
Jót röhöghetünk a markunkba, amikor egy ellenségünk kifingik a kéményen! :D
Egyébként meg a szeretteinket így is elveszítjük, hogy véges az élet.
Rohadjon meg, aki a b*zi kis senkiházi halált kitalálta!!!
Te nem leszel igazán felnőtt még 20 évesen sem.
És nem hiszem, hogy érted, mit jelent az örökké.
Egy idő után kifogyna alólad a világ is. Örök hideg lenne, a lélegzeted megfagyna 1 cm-re az arcodtól.
Örök sötét is lenne.
Nem lenne már semmiféle anyag körülötted.
Az égvilágon semmi sem lenne 100 milliárd fényév közelségben.
A többiek itt jobban értik.
Hát...
Köszönöm a válaszaitokat, de még mindig sok mindent nem értek.
Ha a halál is örökké tart, akkor az miért lenne jobb, mint az örök élet?
A halálban mi fog majd vígasztalni, amikor az nem fog véget érni soha? :(
Amíg élek, addig legalább van tudatom és így tudom magamat szórakoztatni.
De legrosszabb esetben elmegyek futni, amit még akkor is lehet, ha már kifogyott alólam a világ. :D
És minél tovább élek, annál több esélyem van arra, hogy teljesüljenek az álmaim.
De ha ti nem szerettek élni, akkor mi tart vissza titeket az öngyilkosságtól?
( Légyszíves NE tegye meg senki, azt a pár évtizedet mindenki bírjátok már ki... Csak jót akarnék ezzel... )
És szerintetek mi az élet értelme?
Tényleg senki sem érzi rövidnek a 100 évet rajtam kívül? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!