Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Keresem a megoldást, de nem...

Keresem a megoldást, de nem találom?!

Figyelt kérdés
Van egy ikerpár, közülük a fiatalabb akit szeretek mindennél jobban! De a másik, az idősebb aljas módon minden elérhetőségemet, az interneten befagyaszt, bejött a gépembe, ezt Ő mondta, ott vagyok minen oldaladon, és mindent látok a nap 24 órájában amit csinálsz és blokkolja az oldalaimat, mert "állítólag" Ő is szerelmes belém, és ezt le is irta, de nemérti meg, hogy ő csak barát lehet számomra és nem több!És azt is mondta, nehogy már minden jó az öcsémnek járjon!!!!
2010. júl. 27. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Kissé megszállott a gyerek...és a helyedben beszereznék egy 357-es Desert Eagle-t.Vagy inkább kettőt.
2010. júl. 28. 00:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos
2010. júl. 28. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De ha nincs ró lóvéd, akkor egy olcsóbb Walther PPK-s kifizetődő lehet.

Első voltam.

2010. júl. 28. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon nehéz helyzet. Az ikrek részben egyformák, részben tök ellentétesek, meg ezenkívül bármi, de nem tudnak függetlenek lenni egymástól, legtöbbször.

Mindenekelőtt legyél békés, hogy legyen egy jó példaadó. Ha beleszerettél, most az a dolgod, hogy 1. bírd ki! Mármint a helyzetet. Csitítsd le magad, mond meg magadnak, ennek így kelle lennie. 2. Megpróbálhatod a lehetetlent. Figyelj: Saját fegyverével nem fogod legyőzni. Saját fegyvert kell kitalálni: sok humor, kedvesség, felülemelkedettség. Ez utóbbi azt értem, hogy valahogy kivűlállóként próbáld értékelni, mintha egy filmet néznél. Mit tanácsolnál másnak, ha ezt kérdezné tőled? 3. És mutass példát szeretetből, nyugalomból, mosolyból.

2010. júl. 30. 07:38
 5/7 A kérdező kommentje:
7.38-as nagyon köszönöm, igazán rendes vagy, próbálom, én ezt tenni, csak tudod, ha úgy tartja kedve leblokkolja a tesója oldalát és igy nemtudjuk egymást elérni! Pedig tisztában van vele mennyire szeretjük egymást, és még ő is mindig azt hajtja, hogy mennyire "összeilletek"és ennek ellenére ilyen természetű.Pedig én tiszta szivemből szeretem, mint a bátyám lenne,mert nagyon tudja magát belopni az ember szivébe, ha olyan napja van.És nagyon tud hiányozni, a humora pedig utánozhatatlan. Igen ha nemszeretném, ennyire nemis tudnám megbocsájtani a sok olyan.. dolgait. Igazad van, teljessen ezt kell tennem, valóban, remélem, hogy idővel ő is beletörődik, és tud engem szeretni, úgy mint egy hugot! Mégegyszer köszönet.
2010. júl. 30. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Az se kizárt, hogy ő is szerelmes beléd, és nagy a szívfájdalom neki, és még titkolnia is kell. Akárhogy is van, légy megértő, és szerető testvér, gyakorold a korábban írottakat, három négy hónyp kell, hogy észrevedd az eredményt. Addig, ha még ér is sérelem, vedd úgy, hogy még ez csak átmenet, tanulóidő, tűrd el. És nem kell állandóan a gépet püfölni, tessék tanulni, meg aludni, és a másik embert is hagyni. Egy kis szenvedés, egy kis kitartás benne van a pakliban.
2010. júl. 31. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Óh köszönöm a tanácsot! De azt hiszem, hogy püfölöm a gépet továbbra is, mert szünidő van, most nemkell tanulni, aludni meg amúgy semtudok mert meleg van, és imádom az éjszakákat, és a gépezés mellett, sétálgatok az éjszakában, szünetképpen, csodás a csillagos ég!ÉS mostmár a jó tanácsokat megfogadva, lesz ami lesz nemérdekel, majd aki igazán szeret, az úgyis kinyilvánitja, előbb vagy utóbb, ez az igazság. Köszönöm, időm van rentgeteg...
2010. júl. 31. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!