Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet azért jó flörtölni...

Lehet azért jó flörtölni másokkal ha van is közbe kapcsolatunk, mert jobban férfinak érezzük magunkat tőle?

Figyelt kérdés
Bevallom őszintén, nekem van egy párom, de amikor másokkal flörtölök az interneten (megcsalásig nem mentem el), akkor szoktam feldobódni, akkor jobban férfinak érzem magam, növeli az önbizalmamat is. A párom sajnos nem tudja már ezt az érzelmi löketet megadni. Nem tudom más hogyan van ezzel, én alapból sem érzem nagyon férfinak magamat a barátnőm mellett. Legyetek szívesek mellőzni az ítélkező kommenteket, mert ez a poszt amúgysem rólam szól, hanem szeretek filózni, mert kell is a könyvemhez. Ebből kifolyólag érdekelne mire jutok ebben a témában. Vajon hazugság e amit állítanak az igazi férfiasságról, hogy a monogámiával járó lemondási képesség hozza e meg a férfiasság megélését, vagy másképp kellene gondolkodnunk erről? Azok válaszát várom, akik a legmélyebben magukba tekintenek, és a legőszintébben válaszolnak.

2020. ápr. 20. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ember alapvetően 𝐧𝐞𝐦 monogám, hanem az ún. korlátozott monogámia fejlődött ki nála, ami pár évtizedig tart (amíg gyereket nevelnek).

Ezzel együtt azért előfordulnak mindenfelé félrelépések, mindkét részről.

Újíts valamit a pároddal, és felélednek majd a dolgok.

2020. ápr. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!