A legnagyobb problémáimról sem beszélek senkinek. Baj ez?
Ja bocs. Azthittem fiú vagy. Mennyi a részleted?
Hol laksz? Mióta fizetted a részletet? Lehet meg kéne próbálnod hogy visszaálljon a részlet mert akkor azt tudnád fizetni. A bankokkal néha lehet tárgyalni talán csak erélyesebbnek kell lenni. Ki tudja mindig vannak kirívó példák. Milyen iskolát végeztél amúgy amire felvetted a hitelt? Van szakmád?
Voltam hasonló cipőben, én kimentem dolgozni külföldre, és pár év alatt ki tudtam fizetni minden tartozásom, és még gyűjtöttem is.
Ha nem tudsz szállást intézni magadnak, akkor ajánlom a hajós munkát, ott adnak szállást, kaját, zsebpénzt (borravalót) és fizetést. Ez utóbbit teljes egészében félre tudod tenni. Közben még világot is láthatsz. Néhány ismerősöm ezt választotta, és nem bánta meg. Szoktak keresni többféle pozícióra is alkalmazottat: szobalány, felszolgáló, konyhasegéd, mosodás, recepciós, fotós, stb. Attól függően mennyire beszélsz idegen nyelveket, választhatsz ülő munkát vagy könnyű fizikai munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!