Hogy mondjam el anyukámnak, hogy vagdostam magam?
Figyelt kérdés
A karomon elég feltűnő hegek vannak, és a család előtt nem akarok takarni. El szeretném mondani anyukámnak, csak nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Annyit tudnak, hogy régen vagdostam magam, de azt nem, hogy pár hete is még csináltam.2020. ápr. 10. 01:48
1/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet mashogy, minthogy ele allsz es: anyu, vagdosom magam, mert...
2/4 anonim válasza:
Sajnom, én is csináltam régebb, de eltitkoltam az egész család elől...
Amíg helyrejön a kezed, szerintem inkább titkold, aztán állj le vele és többet ne vagsosd magad!
Tudom, nehéz, de utána csak egyre jobb lesz! :)
Nekem is nehéz volt leállni vele, de sikerült.
Kérlek, próbáld meg!
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült abbahagynom, megígértem tobb embernek is hogy többet nem csinálom, szóval tényleg nem csinálom. Szerintem is inkább úgy lesz jó, ha hagyom begyogyulni a sebeket/hegeket. Köszönöm a válaszokat❤
2020. ápr. 12. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!