Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a marihuánát legalizálnák,...

Ha a marihuánát legalizálnák, te kipróbálnád legalább egyszer, vagy tartózkodnál tőle?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 20:26
 1/7 anonim válasza:
100%

Hülyéskedsz? Egész nap be lennék állva.

Így is szoktam 🙊

2020. ápr. 8. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1x biztos miért ne?
2020. ápr. 8. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kiorobalnam, bár sok embert nem tart vissza, hogy illegális. Meg aztán ahhoz társaság is kell.
2020. ápr. 13. 20:03
 4/7 anonim válasza:
52%
Napi 5x probalnam ki ;)
2020. ápr. 17. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fogyasztottam úgy is, hogy nem volt legális, és a válaszom nem... fizikai függőséget nem okoz, de a lelki függőségem olyan erős, hogy 10 év távlatából is hiányzik minden egyes nap.
2020. ápr. 21. 11:49
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 exed is hiányzik mégsem mondod azt hogy nem éri meg benne lenni egy párkapcsolatban.

Minden jó dolog hiányzik ha nagyon jó, de csak azért nem lesz rossz egy jó dolog mert nem tart örökké.

2020. ápr. 23. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A válaszom azért nem, merz előhozhat olyan mentális betegségeket amikre van hajlamod, csakhogy nem tudsz róla... én megszívtam egy életre.
2020. ápr. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!