Nincs senki, aki meghallgatna. Egy szörnynek érzem magam, aki nem én vagyok. Tönkretettem mindent. Mit tehetnék? Járok szakemberhez, köszi. De havi egy beszélgetéstől nem vagyok jobban.
"A kevert szorongásos és depressziós zavar diagnózisát olyan esetekben adjuk, amikor a tünetek nem eléggé erősek, vagy túlzottan sokfélék ahhoz, hogy a depresszió és a különféle szorongásos zavarok kritériumait kielégítsék"
Szorongás alapja, hogy nem vagyok elég jó és elhegynak.Ami megis történt.
Ki hagyott el? Hány éves vagy?
Milyen módszerrel kezel a doki?
Feleségem.
35vagyok.
Gyógyszerrel
Keress vkit, aki ún. kognitív terápiával gyógyít. Viszonylag rövid idő alatt egész jó eredményeket lehet vele elérni, ha együttműködő vagy.
Testi tüneteid, mint pl. fogyás, alvászavar ilyesmid van?
Hát most viszonylag elég nehéz, mert mindenki online akar rendelni.De körülnézek, köszönöm.
Enni már tudok.
Alvászavarom az van egy-két órát tudok aludni általában, akkor is ver a víz, meg összevissza álmodok.
Ó, ha már enni is tudsz, az jó! A rendszeres evés fontos ahhoz, hogy életben maradj, tudod?
Gyerek van? A szüleid élnek? Együtt nőttél fel velük?
Igen, köszi a troll beszólást, de tudom, hogy enni kell az életben maradáshoz.Nincsen közös gyerekünk.Ezek szerint szerencsére.
Csak anyukám él.Igen együtt nőttem fel velük.Többé kevésbé.
19 voltam mikor apu meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!