Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen módszerekkel tudnám...

Milyen módszerekkel tudnám fejleszteni magam, hogy okosabb legyek, jobban felfogjam a dolgokat?

Figyelt kérdés

röviden a kérdés története:Régebben úgy gondoltam,hogy egy VISZONYLAG intelligens,tájékozott ember vagyok.Legalábbis nem tűnt fel az ellenkezője...Aztán elkezdtem ismerősökkel játszani facebookon egy ilyen quiz szerű játékot,és rádöbbentem,hogy semmit sem tudok...

Sorban vesztettem el a játszmákat,szinte mindenki ellen...amiket én tudtam,azt mások is,de alig volt,hogy én tudtam volna valamit,amit mások nem...

Tudom,hogy jelentéktelen hülyeségnek tűnik,de azóta nagyon bennem van,hogy ostoba vagyok...csomót olvasok,tájékozódok sok mindenről,de ezek szerint alig van valami,amit felfogna az agyam...

Hogy javíthatnék magamon? Hogy tudnám az agyam jobban befogadóbbá tenni? esetleg az erre kifejlesztett vitaminok érnek valamit?

2020. ápr. 7. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy Facebook-kvíz nem feltétlenül ad képet a műveltségedről. Ezek a kvízek előszeretettel kérdeznek éppen tündöklő színészekről, sportolókról, filmsorozatokról. Attól, hogy valaki ebben nincs benne, még nem feltétlenül műveletlen, csak más az érdeklődési területe. A Honfoglaló nevű játék is problémás. Ha sokat, és sokfélét olvasol, nézel, hallgatsz, és ezeken el is gondolkozol idpnként, nem leszel műveletlen ember.
2020. ápr. 7. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A verstanulás és nyelvtanulás fejleszti a memóriát.
2020. ápr. 7. 13:19
 3/6 TappancsMancs ***** válasza:

Bocsi de nem memóriáról kérdezett, bár az sem haszontalan.

Kérdező! Milyen kérdések voltak?

2020. ápr. 7. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha valaki műveletlen?
2020. ápr. 7. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

#TappancsMancs

Mindenfélék.Történelem,földrajz,hírességek,mozifilmek,állatok,ételek

2020. ápr. 8. 09:15
 6/6 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ez lexikális tudás, és mellékesen persze okés. De értsél inkább dolgokat.
2020. ápr. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!