Milyen módszerekkel tudnám fejleszteni magam, hogy okosabb legyek, jobban felfogjam a dolgokat?
röviden a kérdés története:Régebben úgy gondoltam,hogy egy VISZONYLAG intelligens,tájékozott ember vagyok.Legalábbis nem tűnt fel az ellenkezője...Aztán elkezdtem ismerősökkel játszani facebookon egy ilyen quiz szerű játékot,és rádöbbentem,hogy semmit sem tudok...
Sorban vesztettem el a játszmákat,szinte mindenki ellen...amiket én tudtam,azt mások is,de alig volt,hogy én tudtam volna valamit,amit mások nem...
Tudom,hogy jelentéktelen hülyeségnek tűnik,de azóta nagyon bennem van,hogy ostoba vagyok...csomót olvasok,tájékozódok sok mindenről,de ezek szerint alig van valami,amit felfogna az agyam...
Hogy javíthatnék magamon? Hogy tudnám az agyam jobban befogadóbbá tenni? esetleg az erre kifejlesztett vitaminok érnek valamit?
Bocsi de nem memóriáról kérdezett, bár az sem haszontalan.
Kérdező! Milyen kérdések voltak?
#TappancsMancs
Mindenfélék.Történelem,földrajz,hírességek,mozifilmek,állatok,ételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!