Miért érzem azt, hogy nem vagyok elég jó?
Figyelt kérdés
Úgy értem, azt érzem, van talán 1-2 pozitív tulajdonságom, de ezek eltörpülnek a sok rosszhoz képest, amilyen vagyok és amiket elkövettem bűnöket. Sok hibát követtem el, sokszor nem megfelelően reagáltam bizonyos dolgokra az életben. Ha lehetne, ezeket legszívesebben eltörölném. Olyan jó lenne hiba nélkül élni, tökéletesnek lenni. A szabad akarat áldás és átok egyben, mert van ugye szabad akarat, de emiatt sajnos elkerülhetetlen az, hogy rossz dolgot követ el valaki, vagy hibázik. Emiatt pedig bűntudatom van. És ennek a dolognak nem találom sehogy a feloldását. Minden egyes hibámat visszavonnám, ha tudnám.2020. márc. 12. 22:20
21/38 A kérdező kommentje:
Az a legijesztőbb egyébként az egészben, hogy azt érzem, nincs visszaút már. Olyan vörös vonalakat léptem át, hogy gyakorlatilag nekem kampec innentől kezdve....
2020. máj. 21. 22:23
22/38 anonim válasza:
mik lehetnek vajon ezek, hogy ezt így éled meg?
23/38 A kérdező kommentje:
Egyrészről rossz döntések sorát hoztam meg, másrészt hagytam, hogy mások teljesen kihasználjanak, tönkretegyenek lelkileg és ellehetetlenítsenek engem.
2020. máj. 21. 22:30
24/38 anonim válasza:
Rossz döntések sorát én is meghoztam, és ki is használtak.De ettől még értékes ember vagy.
25/38 A kérdező kommentje:
Akiket meg ismerek, az az érzésem, hogy állandóan megvezetnek. Egyik részük állandóan feszült, abnormálisan, másik részük meg egyszerűen kiléptek, eltűntek szó nélkül az életemből. És egyik esetben sem tudom a miértekre a választ, a sunnyogás megy állandóan.
2020. máj. 21. 22:38
26/38 A kérdező kommentje:
Az az érzésem, hogy a környezetemben élők és a volt barátok akik megszakítottak velem minden kapcsolatot ferdítenek, ködösítenek és elhallgatnak előlem dolgokat és ez nagyon idegesítő és dühítő számomra.
2020. máj. 21. 22:41
27/38 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb amikor tudom, hogy valamit titkolnak, elhallgatnak előlem, de nem mondják meg, akkor sem, ha rájuk kérdezek
2020. máj. 21. 22:44
28/38 A kérdező kommentje:
Minden napom kezd rutinszerűvé válni. Eszem, iszom,bevásárolom, mert kell, hogy ne hallják éhen. De tudom senkinek sem vagyok igazán fontos, nem is porszem vagyok, hanem egy kis atomocska,semmi nem változna, ha én nem lennék
2020. máj. 22. 00:48
29/38 anonim válasza:
Sajnálom, higy ennyire össze vagy törve.Én is tönkre tettem az életemet a rossz döntéseimmel, és most kezdem magam kirángatni a gödörből.Persze nem egyszerű, nekem sincsenek barátaim.Csak édesanyám, de külön élünk.Rengetegek foglalkoztam azzal a témával, hogy megismerjem magam.Sajnos én is nehezen dolgozom fel, hogy mennyi rossz döntést hoztam, ezzel pedig másoknak is csak gondod okoztam.Én is meg akartam halni, hogy nem vagyok fontos senkinek, és a világnak nincsen szüksége rám.De az az igazság, hogy valami célja biztosan van, hogy itt vagyunk a Földön, csak még meg kell találnunk.Ehhez viszont nagyon meg kell magunkat ismerni.Az pedig, hogy a hátad mögött ki mit beszél, szerintem ne foglalkozz vele.Az az ő döntésük, hogy viselkednek veled és másokkal.Csak magaddal foglalkozz.
30/38 anonim válasza:
A picsogásoddal Dunát lehetne rekeszteni de egy rohadt kérdésre nem vagy képes normálisan válaszolni! Az önsajnálat mámorító tengerébe süllyeszted magad csakhogyne kelljen semmi érdemlegeset se tenned mert neked így kényelmes. Aletargikus önsajnálat mindig sokkal kényelmesebb dolog mint bármit is tenni vagy szembenézni bármivel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!