Meg akarok halni, de nem merem megölni magam (lent)?
Évek óta ez van, de az utóbbi időben méginkább.
Depressziós vagyok, úgy érzem, hogy túl sok mindent kell megoldani, és nem tudom utolérni magam. Fáradt vagyok. Mindig így érzem magam hónapokig. Mindennap meg akarok halni.
Aztán valami miatt mindig elmúlik egy időre.
Úgy érzem, hogy összeszedem magam, sok mindenben előrehaladok, és úgy látom, minden jó. Ez tart egy rovid ideig, aztan megint visszazuhanok ugyanoda, és minden alkalommal ugy erzem h melyebbre.
Most 2 hónapig teljesen úgy ereztem h minden ok. Boldognak, elegedettnek ereztem magam.
Aztan egyik naprol a masikra, minden visszafordult.
Nincs eletkedvem, nincs energiam semmihez, nem foglalkozok semmivel, amivel kéne, es tudom h ettol még rosszabb lesz. De nincs motivaciom barmit is csinalni.
Feleslegesnek érzem h barmin is javitsak,mert hiaba lesz jobb, megint ugyanez lesz utana. Folyamatosan ez van.
Meg akarok halni.
Nem birom.
De nem merem megtenni. Nem birom ravenni magam. Ijeszto. Es fajdalmas itthagyni azokat akiket szeretek.
De nem akarok élni.
Csak próbálom meggyőzni magam, hogy megtegyem. Mert tudom,hogy ugy konnyebb lenne.
Nem lenne semmi.
Nagyon szeretném.
Azt akarnám, hogy valami balesetben haljak meg, vagy hasonló. Mert nem vagyok kepes ra,hogy megtegyem.
pedig semmi ertelme eletben maradni.
Nem tudom mi a kérdés lényege. ennyi
Ne legyél,tök jó élni,néha nem de nagyátlagban jó.
Most is gyk-zol,ez is egy cél,ha te nem írtad volna ki mások nem tudnának válaszolni,tehát tettél valami fontosat.
Az öngyilkosok meg a pokolba kerülnek,ami még ennél is sz@rabb,tehát bírd ki.
Szia,
Lehet valamelyik ötlet vagy tanács innét segíthet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Jobbulást..
Szia!
Egy cipőben járunk. Nekem sincs életkedvem mindig arra gondolok hogy meghalok, nem élek már tovább. Tudom, hogy nem erre kell gondolnom, hanem arra, hogy hogyan oldjam meg a problémáimat és ebben én is segítséget szeretnék kérni.
De ha gondolod kedves kérdező, beszélgethetünk privátban, elmeséled részletesen a problémáidat és én is.
Menjetek be a menhelyre és fogadjatok örökbe egy cicát, ha képesek vagytok gondoskodni róla.
Nekem is szar a helyzetem de van két szép cicám a házban és minden nap megmosolyogtatnak. Imádom őket és sokkal jobb kedvem lesz tőlük, pedig van velük gond rendesen. :)
Legbelül, mélyen minden ember tiltakozik a jelenlegi élete ellen, még ha gazdag is, mert túl nagy a nyomás.
Ne úgy gondolj az életere, mint élet, hanem pöcegödör, amiben örüljenek, ha egyáltalán felkelsz, nehogy már ők mondják meg hogy legyen, kapják be!
Ajánlom figyelmedbe a b@ssza meg könyvet,
bár én elkezdtem olvasni, de nem lettem okosabb, szerintem az életben minden hülyeség és hiábavaló, de elég sarkítás meg minden, itt csak a csoda segíthet!
Csatlakozzunk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!