Miért nem sikerül semmi?
Egy picit legyél türelmesebb. Nekem is 5 hónap után lett végzettségem szerinti állásom, ne add fel az álláskeresést.
A srácokkal meg legyél laza, ne görcsölj rá, úgyis megtalál a nagy Ő.
Esetleg járj klubokba, sportolj, fordulj meg olyan helyeken, ahol sok fiatal van.
Elég hamar alábbhagy a lelkesedésed. Amúgy ha a nős de elhanyagolt pasikra buksz akkor én is itt vagyok. :D
A diploma az jó dolog. Máris előbbre vagy mint sokszázezer ember.
Azt mondják ha kétszer olyan sikeres akarsz lenni mint most vagy akkor duplázd meg a kudarcaid számát, ha tízszer olyan sikeres akkor tízszerezd meg!
A családod megnyilvánulása elég bunkó, főleg amikor rossz passzban vagy.
Biztos sok psi akar téged szexuálisan mint nőt de ennél kevesebb akar mint párt és ez normális mert ezzel a nők is így vannak. Egy kapcsolat sokkal komolyabb dolog minthogy hamar el lehessen dönteni és minden szép ember szóbajöhessen.
Engem a motiválatlanságból a nagyobb sikerek szoktak kimozdítani. Pl ha sikeresen megjavítok valamit, megtartok egy előadást vagy van egy szép délutánom egy jó csajjal. Ez utóbbi teljesen visszaadja az életkedvem bár sajna az utolsó ilyen 3 éve volt. Szóval kellenek a nagy katartikus élmények amik feltöltenek.
Munka ügyében meg keresd meg azt a céget és zaklasd! Egy ismerősöm 5-ször ment ki ausztriába egy céhez munkáért. 3x elzavarták 1-szer elküldték h most nincs de ötödjére felvették.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!