Szerintetek ez normális? Kellene valamit tennem?
Arról van szó, hogy teljesen hidegen hagynak az emberek, van egy-két barátom, akikkel hébe-hóba találkozom, de simán meglennék nélkülük.
De nem sok barátom van. Egy, akivel rendszeresen találkozok, egy másik, akit a barátomnak tartok, de ő szerintem nem tart engem annak, mert neki rengeteg van.
Ezen kívül van még pár másik, de velük csak 2-3 havonta találkozok, esetleg msn-en beszélünk.
Néha szoktam arra gondolni, hogy jó lenne, sok barát, de amikor szóba jönnek emberek, folyton azt érzem, hogy mindenki más, és egyszerűen távol maradok az emberektől, úgy érzem senki sem olyan, mint én, nincs akivel jót tudnék beszélgetni, ezért nem vágyom senkire.
Én sem tudom pontosan, mit érzek az emberekkel kapcsolatban, de egyszerűen nem érzem a motivációt, hogy új barátokat szerezzek...
Más is van ezzel így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!