Szerintetek ez normális? Kellene valamit tennem?
Arról van szó, hogy teljesen hidegen hagynak az emberek, van egy-két barátom, akikkel hébe-hóba találkozom, de simán meglennék nélkülük.
De nem sok barátom van. Egy, akivel rendszeresen találkozok, egy másik, akit a barátomnak tartok, de ő szerintem nem tart engem annak, mert neki rengeteg van.
Ezen kívül van még pár másik, de velük csak 2-3 havonta találkozok, esetleg msn-en beszélünk.
Néha szoktam arra gondolni, hogy jó lenne, sok barát, de amikor szóba jönnek emberek, folyton azt érzem, hogy mindenki más, és egyszerűen távol maradok az emberektől, úgy érzem senki sem olyan, mint én, nincs akivel jót tudnék beszélgetni, ezért nem vágyom senkire.
Én sem tudom pontosan, mit érzek az emberekkel kapcsolatban, de egyszerűen nem érzem a motivációt, hogy új barátokat szerezzek...
Más is van ezzel így?
Eddig azt hittem, csak én vagyok ilyen. Antiszociálisnak tartom magam emiatt, pedig van három barátnőm, velük egész jól kijövök, de azért kibírom nékülük is. Egyetlen egy olyan barátnőm van, aki hiányzik, ha huzamosabb ideig nem találkozunk, de ő se nagyon.
És nekem is jól esne valakivel hosszadalmasan elbeszélgetni, de valahogy sose találom meg azt a témát, amivel eltudnék beszélgetni bárkivel is. Valahogy mindenkinek más az érdeklődési köre. :( Mondjuk az se segít, hogy utálok pletykálkodni, tehát ilyen "csajos" csevegést sem szoktam folytatni.
Szereted az egyedüllétet. Semmi gond evvel. Hány éves vagy? Szerintem idővel "kinövöd".
21/L
Én 19 éves vagyok.
Nem biztos, hogy ezt megnyugtatónak kellene találnom, de akkor is jó volt olvasni, hogy mások is vannak olyanok, mint én...
(Ebből arra jövök rá, hogy én is vágyom új barátokra, akik olyanok, mint én, viszont nem tudok/akarok barátkozni és akik olyanok, mint én, szintén nem tudnak/akarnak barátkozni, ezért sosem találunk egymásra.)
Na és mi a NORMÁLIS?
Olyan nincsen... Én hálistennek (még?) nem utálom magamat.
Egyébként mostanában sokat jár az eszem pszichológuson...
Neked bevált? Mennyibe kerül? Tudott segíteni vmit?
Jártam a suli pszichológusához(ingyenes volt) ő inkább beszéltetett így én jöttem rá a megoldásokra.
Befejeztem a sulit most van egy másik akinek módszerei vannak ő nagyon feltud dobni csak aztán hónap után leeresztek :)90perc /3500ft asszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!