Annyira elveszettnek érzem magam ebben a világban, ti is éreztétek így?
Szia! Én is élek át a tanulás miatt stresszt, bár én még csak 12-es vagyok. Egyszerűen túl sok a tananyag.
Ha neked ekkora feszültséget okoz ez a szak, akkor nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznod. Illetve, érdemes lenne elmenned pszichológushoz, mert lehet valamilyen rendellenesség miatt nem tudsz tanulni. És szerintem ha töltenél időt a régi barátaiddal, vcagy keresnél újakat, akkor csökkenne a szorongásod is.
Túl sokat gondolkodsz felesleges dolgokon, túlságosan komolyan veszed az életet.
Ha meg akarod változtatni az életed, hogy sikerüljenek a dolgok, akkor előbb változtasd meg a tudatállapotodat, ami azt létrehozza.
Kezdj el meditálni, kezd el tudatosan észrevenni a gondolataidat, legyél jelen.
Ennél jobbat senki sem fog neked tanácsolni. Bármit csinálsz ezen kívül, azzal csak kozmetikázol, a tüneteket kezeled, de nem oldod meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!