Ne legyek kedves? Legyek kicsit bunkobb? De azt, hogy?
Van egy lány barátom,aki mikor nem voltak barátaim oda jött hozzám, és barátok lettünk. Nagyon szép és okos lány. Velle mindig nagyon kedves vagyok,mindent megengedek neki, erre ő egyszer azt mondta, hogy ezt a kedvességemet egyszer kifogják használni. Vele azért vagyok ilyen,mert ugy érzem szerelmes vagyok belé. Minden mozdulata, szava csodálatos a számomra. Nincs baja a bisexekkel,de ha egy barátja az az már az ő szemében lekicsinyúl így nem szeretném ezt elmondani neki.
Ne legyek vele kedves,vagy mit csináljak?
Elfog menni másik iskolába,mert a rajz az neki gyenge. Nélküle,úgy érzem elvesznék.
Vannak persze más barátaim is de ő valahogy más.
Ne itéljetek el.
16/L
Szerintem az abszolút nem probléma ha kedves vagy, mert az olyan emberekkel sokal jobb időt tölteni mint a bunkókkal.
Maradj kedves mindig amíg csak tudsz!
Viszont a kedvesség nem azt jelenti, hogy mindent mindenkinek megengedsz a saját érdekeid felé helyezve az övét. Pl: neked nem érdeked, hogy ő kitűnő tanuló legyen, így nem tanulsz és nem írsz meg dolgozatokat helyette, de ettől még abszolút nem leszel bunkó, csak normális, értelmes ember.
Ha el is megy másik iskolába, attól még ugyanúgy tarthatjátok a kapcsolatot, persze tudom, higy az nem ugyanaz, mintha minden órán együtt beszgethetnétek, de ezt is meg lehet szokni.
Esetleg még segíthetnél is neki, hogy valahogy máshogy is megoldódjon helyzet, anélkül, hogy el kelljen mennie.
Köszi. Ment a zöld kéz.
Irjatok még kérlek
Ez egyszerre két kérdés valójában az első hogy a csaj lép egy másik iskolába ezzel nem tudsz mit csinálni. El fog múlni hiányozni fogok rosszul fog esni. Nem minden lány biszex de szerintem az egy tök jó tulajdonság persze Én pasi vagyok és a mocskos fantáziám oldalról közelítem meg a dolgot. A kedvesség nem hátrány a kedvesség az csak egy külső megnyilvánulási formái igaz valamilyen szinten viszonyulás is de a határozottság sem feltétlen jelent arrogáns és Harsány megnyilvánulást, így a kedvesség sem jelent kitárulkozás kiszolgáltatottságot. Nem a kedvességed használják ki hanem az egyéb gyengeségeket. Sok lány kipróbálja dolgokat az azonos nemével de sokaknak ez nagyon nem fér bele és vannak akik érdeklődőek lennének de a neveltetésük miatt elutasítóak ha nagyon akarod akkor rá törölheted a témát és ki puha tolatott hogy ő hogy gondolkodik erről.
Azt honnan tudod hogy nem vagy leszbikus?
Most az a gondom,hogy van egy másik barátja is aki úgy nézre,mintha ő is szerelmes lenne belé. Ő nagyon perverz yaoit és yurit rajzol mindig.
Onnan tudom, hogy ő nem vonzódik a saját neméhez,mert mondta,de ezt leírtam. És nem hinném, hogy teljesen leszbi lennék,mert a fiúk is érdekelnek.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!