Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan oldanátok meg a...

Ti hogyan oldanátok meg a munkanélküliséget?

Figyelt kérdés

29 F vagyok és munkanélküli, bölcsész diplomám van 2 középfokú nyelvvizsgám.

Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Baranya megyében élek nincs sok lehetőség errefelé. Még csak nem is kelet Magyarországon élek, itt kulturális közfoglalkoztatottként dolgoztam egy ideig a szakmámban, mondanom sem kell talán, hogy a fizetés röhejes volt de nagyon egy idő után ott is hagytam.. Ti fiatal munkanélküliek hogy viselitek ezt a helyzetet?

2020. jan. 19. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem tudom mi lenne a megoldás, talán kellenének olyan cégek, munkahelyek ahova kifejezetten pályakezdők kerülhetnének be komolyabb interjúztatás nélkül, tapasztalataszerzés céljából és ott mentorálnák meg segítenék őket. És esélyt adhatnának az alacsonyabb végzettségüeknek is. De persze ez túl szép hogy igaz legyen :( (előző voltam)
2020. febr. 11. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Ez volt régen a nyári szakmai gyakorlat.

Sokan elsunyulták ezt is.

2020. febr. 11. 02:13
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Én elsősorban vállalnék egy munkát ami ha nem milliókat,de fizet.

Munkaügyiközpontban megkérdezném kellenek-e most targoncasok vagy mik arra s lehetőségek ezeket általában fizetik.

Baranya megyében nem hiszem, hogy bölcsésszel tudsz kezdeni valamit.

Egyébként leírnád nekem, hogy mi lenne a feladata vagy milyen munkákat tudsz ezzel végezni? ( Komolyan érdekel)

2020. febr. 13. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Sose tudom meg ezek szerint.
2020. febr. 14. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aterzem szar ez a megye.
2023. máj. 12. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
Lett azóta munkád?
2023. szept. 17. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!