Mit tegyek nincsenek igaz barátaim és már azt sem tudom
ki vagyok?
Figyelt kérdés
Nincs egy igaz barátom se...nem mondhatok el senkinek semmit mert nem értenének meg..például abban hogy én 14 évesen nem szivesen rugok be, senki se tud rólam mindent..és szétfeszitenek a titkok.Jó lenne valakinek kiönteni a szivemet, de nincsen olyan.Az utobbi 4 évben rengeteget változtam, már azt sem tudom melyik oldalam vagyok én igazából..és most csöpögnek a könnyeim...
2010. júl. 21. 23:22
1/7 anonim válasza:
Tudom mit érzel, nekem sincs senkim, senkinek nem mondhatom el mit érzek, senkivel nem tudok két értelmes szót beszélni, egy szóval egyedül vagyok. Néha nekem is vannak ilyen "ki a fene vagyok"-szerű gondolataim, és úgy érzem nem illek bele ebbe a gyökér társadalomba.
Hogy mit kell tenni? Barátokat szerezni, igazi barátokat. Ezt persze könnyű mondani. Sok év kudarc után az ember azt gondolná, hogy a csillagokat könnyebb lenne lehozni az égről. :/
2010. júl. 21. 23:29
2/7 anonim válasza:
Mintha saját magamat olvastam volna... :| Ugyanígy vagyok Én is. Ha akarsz, keress meg levélben, bár tudom, hogy ez nem sokat vígasztal ilyenkor... :(
14/L
2010. júl. 21. 23:30
3/7 anonim válasza:
..tudom mit ereztek 18 eves koromig ereztem magam ugyigy aztan egy szep napon megelegeltem osszeszettem magam es azt mondtam ez igy nem mehet tovabb! epp akkoriba iratkoztam az egyetemre,mas varosba kerultem az elso perctol igyekeztem onmagam lenni es eszrevettem h maris konyebben baratkozok a tobbiek keztek odafigyelni ram es ettol meg jobban megnott az onbizalmam es ha van onbizalmad a legjobbat hozod ki magadbol, nekem csak ugy sikerult megvaltoznom hogy teljesen mas kornyezetbe kerultem es tiszta lappal kezdtem de ez nem azt jelenti h csak igy sikerulhet, a lenyeg es az elso lepes az onbizalom, hidd el nem vagy semmivel se kevesebb mint barki mas, es ha nekem sikerult talpra allnom es baratokat szereznem neked is menni fog,ha tudod szerezd meg Louis L.Hey:Eld az eleted cm. konyvet lehet h segiteni fog vannak benne jo tipek es ahoz h valamit is tudj tenni a sajat erdekedben egy kis informaciora segitsegre van szukseg ez a konyv egy jo lepes lenne:) sok sikert!
2010. júl. 22. 19:16
4/7 anonim válasza:
Igen, ha olvasod Louisa L. Hay-t, olyan, mintha vele beszélgetnél. Eckhart Tolle is nagyon jó beszélgetőtárs. You tube-on is találsz előadást, olyat is, ami magyar felirtratos. Nagyon jól helyreállítja a lelki világodat. Nem kell éveket tölteni azzal, hogy sikeresen beállj egy trágár, elzüllött tömegbe, nem az a teljes boldogság. Inkább keresd a magad útját. Olvashatsz itt is: [link]
2010. júl. 22. 23:39
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek, aranyosak vagytok:)az idő mindent begyógyit remélem(: amugy van egy blogom de mivel nem lehet reklámozni nem tudom leirni:(
2010. júl. 23. 00:53
6/7 anonim válasza:
Én is tök igy vagyok e-mailezhetünk és kiönthetjük egymásnak a szivünket ha neked attol jobb, és jobban érzed magad.Bár nekem van néhány igyz barátom, de igy nyáron nem nagyon beszélünk mert nem a városban laknak stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!