Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hová lettek az igazi férfiak?

Hová lettek az igazi férfiak?

Figyelt kérdés
28 és 40 között nincs egy határozott, komoly férfi sem. Legalább is én mindig belenyúlok abba a katégóriába, akinek inkább az anyukája vagyok, mint a barátnője 26 évesen. Félek, hogy vénlány leszek.
2010. júl. 21. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ebből a 3 sorból kitűnik, hogy túl nagyok az elvárásaid.
2010. júl. 21. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Fenti!-Jogos!
2010. júl. 21. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
a szekrényemben :)
2010. júl. 21. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
ja és még SyakorHolax ? :D
2010. júl. 21. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
bitti jó randa vagy ultradefektes csaj lehetsz, azért kerülnek a normális férfiak
2010. júl. 22. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem jó hozzáállás sajnos.:( Minden férfi felett kell néha anyáskodni,pl ha beteg...

Pedig szerintem pont e között az évjárat kötött vannak a "komolyabb" férfiak.

Én 24 évesen vagyok a 35 éves pasim "anyukája".:)Ők már csak ilyenek.:)

2010. júl. 22. 02:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Na most én mit mondjak, hogy egy rendes igazi férfit nem találok 17-22 éves körzetbe. Mert az összes vagy ilyen Retro boy vagy Emo vagy ez a NaggyonRaj gyerek.. Amikor pedig meglátom "életem" férfiát, aki kívülről tökéletes kiderül, hogy vagy alkoholista, vagy agresszív de nem picit, vagy füvesdrogos. És ha ez a 3 jellemző nem is jellemző rá, akkor szimplán fűvel fával kefél és ezt nem is rejti el.

Na most ez mi?!

2010. júl. 22. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tökéletes férfit keresel... férfi nélkül maradsz,

De ha egy se megfelelő,veled van a baj,már bocsi (ezt az előbbinek is,meg a kérdezőnek is...

2010. júl. 22. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
A tökéletes külsőt nem úgy értettem, hogy valóban az a hibátlan stb stb. hanem az én igényeimnek megfelelő.. Hidd el nem várok el túl sokat csak vannak alapvető normák, gondolom te sem jössz össze alkoholista drogos agresszív csajjal, aki ha rossz helyre teszed le a poharat majd leüt.. :)
2010. júl. 22. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:

pedig Ő lenne álmaim nője :)

:D

2010. júl. 22. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!