Miért nem érzek semmit, senki iránt?
Figyelt kérdés
Már pár hete azt tapasztalom, hogy tulajdonképpen nincsenek érzéseim. Csak tudom kivel hogyan kell bánni. Például megkérdeznék, hogy szeretem-e az anyámat, nem őszinteségből mondanám az igent. És ez bármilyen más személynél így van.
Lehet az az oka, hogy nemrég szerelmet vallottam valakinek de ő nem érez így irántam? Mikor fog elmúlni?
2010. júl. 21. 20:18
1/3 anonim válasza:
Gondolj át újra mindent magad körül. Lehet, hogy csak éppen egy rossz időszakot élsz meg. Tegyél ellene, hogy elmúljon.
2/3 anonim válasza:
Olvasd el az előző kérdező levelét, aki "nyámnyilának" nevezi magát. Ő érez. De ez nem divat manapság. Ma az a menő, ha kemény vagy mint a kő és mint a pengő acél. Jó, hogy rájöttél, ilyen vagy. Lehet, hogy a gyerekkorod sivár volt. Szülők folyton dolgoznak, godnok, állandó igények, követelmények, az érzelmek csak fölösleges nyafogásnak számítanak. Bizonyára ebben nőttél fel. Nekem minderről az "Afrikai szél" jutott eszembe, fantasztikus kalandregény, de bőgni lehet a végén, Christine Arnothi írta. Más érzelmes regényeket is kereshetsz. Aztán próbálj GYÖNYÖRKÖDNI. Pl. virágokban, kiscicákban, tájakban, versekben, zenében. Nézzél érzelmes, megrázó filmeket. Kifejlesztheted magadban az érzelmeket.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, régen nagyon szerettem az érzelmes dolgokat, ezért tűnt fel nekem, hogy most már egy érzelmesebb filmnek, dalnak, versnek semmi hatása nincsen rám. Szép-szép igen, de nem tud meghatni.
2010. júl. 21. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!