Ti is szoktatok agyalni? Hogyan tudnám ezt kikapcsolni?
A gondolataim és érzéseim teljesen az őrületbe kergettek, sokszor már a fejemet ütöttem, olyan mértékben.
Aztán elkezdtem a figyelmemet tudatosan a gondolataimról és érzéseimről a jelenbe irányítani. Elkezdtem tudatosan érezni a lábam, és minél többször, minél több ideig a különböző testrészeimben tartottam a figyelmem. Miközben sétáltam valahova, éreztem, ahogy a lábam a talajhoz ér, minél többször észrevettem a környezetem, ahol sétálok, biciklizés közben a szellőt, ahogy az arcomhoz ér, a kulcscsomót a kezemben, ahogy a kezemhez ér, tehát elkezdtem a jelenre figyelni, míg végül teljesen a figyelmem urává nem váltam, és csak akkor gondolkodok, amikor akarok. Nincs több önkéntelen gondolkodás és önkéntelen érzés. Az önkéntelen gondolkodáson mondjuk hamar túlléptem, az volt a legkönnyebb. Az önkéntelen érzések megszüntetéséhez 1 évnyi intenzív meditációra volt szükségem.
Keress rá youtubeon: Eckhart Tolle - A most hatalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!