Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan 20-26 éves srác,...

Van olyan 20-26 éves srác, aki vállalja az alábbiakban leírtakat?

Figyelt kérdés
Sajnos elég visszahuzódó fiú vagyok, ezért szeretnék kimenni egy szórakozóhelyre egy menő, nagydumás sráccal, aki úgy tenne, mintha mi a legjobb barátok lennénk. Úgy érzem ez segítene rajtam. Megfizetném neki rendesen, de sehol nem találok ilyet, szerintetek merre keressem? Van ahol hirdetnek ilyenek?
2020. jan. 2. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert még nagyobb trébe fogsz kerülni, ráadásul most saját magadat hozod ilyen helyzetbe.
2020. jan. 2. 19:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért? Ott olyan lesz, mintha jó barátok lennénk és kimentünk szórakozni, nem?
2020. jan. 2. 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Én szóltam. Annyi lesz, hogy a haverjaival elveszi a pénzed, te meg haza leszel zavarva. De te tudod, bár továbbra is úgy gondolom, hogy fals a kérdésed.
2020. jan. 2. 19:43
 14/19 A kérdező kommentje:
De csak egy embert keresnék, és a helyet én választom, másik városban.
2020. jan. 2. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki menő másik városban, ahol nem ismerik? Ott egy lesz a sok közül. Nincs benne logika.
2020. jan. 2. 19:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Magabiztos személyiség, határozottság, jó szöveg, látod te sem érted, aki megnyerő személyiség, annak mindegy hol van, mindenhol az.
2020. jan. 2. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Látszik, hogy fogalmad sincs semmiről. Többet mozogtam az éjszakai életben, mint arról neked fogalmad lenne. Azért írtam amit, mert én ezt csinálnám veled. Kis segítség volt, hogy ne legyél ekkora madár. Na szevasz!!
2020. jan. 2. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem jobban járnál, mert mellettem egy nagy hangú életvidám vagány csávó lennél.
2020. jan. 2. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Tegyük fel h segítenék, és jól éreznéd magad. Aztán semmi nem változna mert neked belül van a bajod.

Brian Tracy Főnix szeminárium youtube. Hallgasd meg!

2020. jan. 8. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!