Szerintetek véget vessek a barátságunknak?
Figyelt kérdés
Tudjátok,az van hogy a barátnőm azt mondta nekem hogy leviszik balatonra a másik barátnőmet.(mert hárman vagyunk jó barátnők)csak épp az a baj hogy a napokban felhívtam telefonon azt a barátnőmet akit levittek,és kérdezgettem hogy mie balaton stb. erre azt válaszolta hogy igen a szüleimel lejöttünk balatonra jövőhéten pedig megyünk bajára ... o.O Kérdeztem hogy MIVAN??nekem azt mondta a niki (mert mind a kettöt így hívták)hogy téged vittek le balcsira... Erre azt mondta hogy -nem tudom mért mondta ezt pedig nem igaz-!!! Mondtam neki hogy niki minek kell hazudni ?? nem haragszom hogy levittek vagy ilyesmi!! És megint azt mondta hogy nem a nikiékkel vagyok!! Aztán tegnap anyámék látták annak a nikinek a szüleit akik "levitték"... És ma rájöttem hogy az nem ők vitték le hanem fordítva és hogy ne haragudjak vagy ne féltékenykedjek hazudtak... :@2010. júl. 20. 13:02
11/11 anonim válasza:
Ne ordíts te senkivel!Szépen,kedvesen,de flegmán add tudtukra a nemtetszésed!Csinálj nekik lelkiismeret furdalást ezért a hazugságért!Csak ésszel!
És ha nem lesz nekik,akkor tudod meg igazán hogy ki is vagy valójában számukra!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!