"A válasz írója 12%-ban hasznos válaszokat ad."
Meglátszik, hogy miért vagy 12%-os :D:D:D Most komolyan, ha ez a szem neked csúnya, akkor milyen a szép? Látszik az irónia a válaszodban...
A legrosszabb indulattal is átlagosnak mondható a szemed, de jóval feljebb van az átlagnál, szerintem nagyon szépek :D
Köszi a véleményeket.
Nem kell leszólni senkit sem, lehet, hogy valakinek nem jön be, senki sem lehet tökéletes :D
Amúgy nem ilyen a szemem, mert most be van gyulladva allergia miatt és akkor mindig hunyorítok és kicsit lefelé is fordultam a kép készítésekor és így olyan mintha lefelé ívelne a szemem xD
szép szem, de a barna az én kedvencem :)
a szemöldök nagyon gáz
Köszi mindenkinek! :D
Azért nem szoktam az arcomhoz nagyon nyúlni, mert valahogy ez nem az én asztalom, inkább ilyen férfias vagyok :D Csak pattanásokat szoktam lekezelni, hál' égnek most alig van :D
Az érdekes hogy narkósnak tűnök, még soha nem szívtam semmit, sőt alkoholt is csak nagyon ritkán :D
Majd megigazítom valami kisebb kefével, de ritkítani nem hiszem hogy fogom :D
Csak a két szemöldököm között szoktam leborotválni (muszáj), mert annyira összeért a végén, hogy azt hitték partyszemöldököm van xD
16:49 vagyok. Ne csinálj szerintem semmit a szemöldököddel! Az jó hogy borotválod középen, de ettől többet ne!
Bakker de szép... asszem szerelmes lettem a szemedbe.Ez baj? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!