Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek szépek a szemeim?...

Szerintetek szépek a szemeim? 17/F

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 20. 09:56
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

"A válasz írója 12%-ban hasznos válaszokat ad."

Meglátszik, hogy miért vagy 12%-os :D:D:D Most komolyan, ha ez a szem neked csúnya, akkor milyen a szép? Látszik az irónia a válaszodban...

A legrosszabb indulattal is átlagosnak mondható a szemed, de jóval feljebb van az átlagnál, szerintem nagyon szépek :D

2010. júl. 23. 14:18
 32/46 anonim ***** válasza:
Gyönyörűszépek a szemeid, elvesztem bennük. :)
2010. júl. 23. 15:08
 33/46 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket.

Nem kell leszólni senkit sem, lehet, hogy valakinek nem jön be, senki sem lehet tökéletes :D

Amúgy nem ilyen a szemem, mert most be van gyulladva allergia miatt és akkor mindig hunyorítok és kicsit lefelé is fordultam a kép készítésekor és így olyan mintha lefelé ívelne a szemem xD

2010. júl. 23. 15:20
 34/46 anonim ***** válasza:
nem baj, szerintem az benne a szexi :D engem egyből az "íve" fogott meg, nem a színe. a színe nekem átlagos, én nem annyira szeretem a világos szemeket. De az állása, és az a dús szemöldök... áh :P
2010. júl. 23. 23:05
 35/46 anonim ***** válasza:
Hú de szép! Hogyne lenne szép? Teee. Én még nem láttam ilyet...Nagyon szép!
2010. júl. 24. 16:49
 36/46 anonim ***** válasza:

szép szem, de a barna az én kedvencem :)

a szemöldök nagyon gáz

2010. júl. 24. 17:07
 37/46 anonim ***** válasza:
nekem kicsit olyan mintha narkós lennél! a színe az ok! :D
2010. júl. 24. 18:04
 38/46 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :D

Azért nem szoktam az arcomhoz nagyon nyúlni, mert valahogy ez nem az én asztalom, inkább ilyen férfias vagyok :D Csak pattanásokat szoktam lekezelni, hál' égnek most alig van :D

Az érdekes hogy narkósnak tűnök, még soha nem szívtam semmit, sőt alkoholt is csak nagyon ritkán :D

2010. júl. 24. 18:34
 39/46 A kérdező kommentje:

Majd megigazítom valami kisebb kefével, de ritkítani nem hiszem hogy fogom :D

Csak a két szemöldököm között szoktam leborotválni (muszáj), mert annyira összeért a végén, hogy azt hitték partyszemöldököm van xD

2010. júl. 24. 18:37
 40/46 anonim ***** válasza:

16:49 vagyok. Ne csinálj szerintem semmit a szemöldököddel! Az jó hogy borotválod középen, de ettől többet ne!

Bakker de szép... asszem szerelmes lettem a szemedbe.Ez baj? XD

2010. júl. 24. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!