Segítség?! (? )

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni. Rátörök egyből a lényegre, változtatni szeretnek magamon. A hozzáállásomon.

Van párom már 2 éve, nagyon féltékeny típus vagyok, tudom, bennem van a hiba, mert ha nem tenném ezeket a dolgokat, elkerülhetőek lennének a veszekedések. Sokszor nagyon hamar fel kapom a vizet felesleges dolgokon ,idegeskedek a semmi miatt, stresszelek, pedig tudom, megvan mindenem. Amire csak szükségem lehet, van szerető családom, és egy párom is. Változtatni szeretnék magamon, de fogalmam sincs, hogy kezdjek neki, hogyan vágjak bele. Magabiztosabb szeretnék lenni, elfogadni magam, talán akkor féltékeny se lennék. Hozzaallasomon, talan akkor nem kapna el hamar a düh.

18/L

2019. dec. 10. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szakembert keress fel! Két mondattal nem lehet elintézni.
2019. dec. 10. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyelőre szakemberrel nem szeretném felvenni a kapcsolatot, hatha van itt nalam okosabb aki tud olyat mondani, mint például egy szakember.
2019. dec. 11. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Még egyszer mondom, nem két mondat. Több találkozás (5, 10, sok) során tudjátok feltárni a problámát, és dolgozni a változáson. De reménykedni lehet.
2019. dec. 11. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szembe kéne nézned azzal, hogy ha így folytatod elfogod veszíteni végleg és nem lesz visszaút. Lényegtelen, hogy mennyi ideje vagy eggyütt valakivel mivel 5 és fél év után is vége lehet egy kapcsolat. Csak úgy tudod "megszeretni magad" ha elfogadod a lényedet. És azt az eggyetlen egy tényt hogy mindenki más és mindenki nagyon egyedi és különleges ezért te is az vagy. Legyen egy elképzelésed amilyen szeretnél lenni, de csak a relatívitás határain belül maradj. Szeresd magad! Ne harcolj magad ellen, mert semmi értelme sincsen.
2019. dec. 31. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!