Mennyire keseríti meg az ember életét, ha nincsenek jó barátai, párkapcsolata és kirekesztve érzi magát?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan lehet kitörni ebből az állapotból?
21/F
2019. dec. 10. 18:01
1/2 anonim válasza:
Szia!Én egész általánosban egy csendes gyerek voltam,egész álló nap ilyen samblonos dolgokról beszélgettem,hogy "mizu?" meg hogy "mi ujsag?" aztán amikor elmentem gimibe egy jó osztályba egész nap pofáztam mindenkivel kb.az egész osztály a barátom.Szóval ja azok az emberek akik lehúznak és tönkre tesznek minek beszélgetni?Hogy legyen egy látszat hogy szociális vagy?Ezeket dobd ki az ablakon lehet egyedül maradsz ha mindegyik barátod olyan de legalább teljes leszel és nem lesznek emberek akik folyamatosan rohasztanak.Nagyon nehéz lesz nekiállnod de muszáj.Nekem is hamarabb kellett volna sulit váltani igy kidobtam 8 évet feleslegesen.Szoval ja szarra csinalja az eletedet az ha ilyen emberek vannak korulotted.
2/2 anonim válasza:
Egyebkent meg ha ez a kerdes felmerult benned akkor pontosan tudod mennyire tesz tonkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!