Kicsi korom óta hallgatag vagyok, kevés dologhoz tudok hozzászólni, de nem szeretnék kuka lenni. Mit tehetnék? 22/f
Hát, nálam is vannak olyan témák amikhez egyáltalán nem tudok hozzászólni, például a foci (férfi létemre), mégis, sokak szeretik a társaságomat, pont azért, mert hallgatag vagyok, elmondják mi nyomja a lelküket, és megelégednek annyival, hogy szép story, x-n és y-n változtattál volna, nem így lett volna... De, amúgy szerintem nevelés kérdése az egész:
Apámnak folyton szóf*sása volt/van/lesz, így elég keveset jutottam szóhoz, így ez most próbálkozik feltörni belőlem. De nagyon sok mindenre visszavezethető:)
Tanács.
Ha beszélsz valakivel vagy valakikkel,próbálj meg odafigyelni.Ne legyél felületes mert akkor egyszerűen elszállnak feletted a szavak és nyugodtan kérdezz.Nem muszáj más témába kezdeni csak próbálj meg bekapcsolódni.
Pl: a lakókocsik árai ... figyusz Fefe és mi alapján határozzák meg az árakat -- nagyság,felszereltség meg ilyesmi válasz lesz de közben elkalandoznak a gondolatok nőkről,filmekről,eseményekről...:-)
Legtöbbször bazi nagy hurkokban jár a gondolat...:-)
Szerintem próbálj meg komunikálni! Hozz fel te is témát amiről te szeretnél beszélni, meglátod nem fognak le pisszegni hogy hallgass hanem csatlakozni fognak :)
De nekem is van mikor egésznap alig szólalok meg, attól függ milyen kedvem van :)
17L
A kérdezgetés, amit tanácsolt valaki, az nagyon jó ötlet. az emberek szeretik, ha beszélhetnek, boldogok, ha kérdezgetik őket, és hogy elmondhatják valakinek, amit tudnak. Kedvelni fognak ezért. És tanulhatsz is mindenkitől valamit.
Másrészt legyen valami témád, amiben jó vagy. Mert akkor mondhatod: Én az autókhoz nem értek, viszont jó vagyok a felhők fajtáinak az ismeretében. (vagy: betéve tudom az egész János Vitézt.)Na, mert abban meg ő nem jó, így nem mutatkozol üresfejűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!