Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Voltatok már kíváncsiság...

Fiúk! Voltatok már kíváncsiságból más fiúval? Ha igen, hány éves korotokban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 15:48
1 2
 11/20 anonim válasza:

Nem tudom láttad-e a Torrente című filmet.Na ott volt egy jelenet amiben a következő hangzik el:

Te leszopsz engem utána én téged De SEMMI BUZULÁS....

Brrr....

Én inkább nem kívácsiskodom :-))

2010. júl. 20. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Sya!Én csaj vagyok...Huh, azért vannak szemét beszólások itt...Nem tudom, hogy már megtetted-e vagy csak eszedbe jutott, hogy esetleg más pasival csinálj bármit is, de szerintem ebben ne mások véleménye befolyásoljon...Ha meg esetleg csak kiváncsiságból kérdezed, akkor az kicsit furább mintha gondolkodnál a dolgon...

Sya:)

2010. aug. 4. 16:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Már megtörtént, arra lettem volna kíváncsi mások, hogyan vélekednek erről.
2010. aug. 4. 18:04
 14/20 anonim ***** válasza:

kíváncsiságból? Kíváncsiságot nálam a suna beható tanulmányozásának a gondolata ébresztet bennem.

A nedves, vágytól duzzadt, tocsogós puncitól nincs jobb a földön. A férfiak/fiúk pedig gusztustalanok, soha nem értettem mi tetszik a lányoknak a fúkban, mert szerintem egy férfi test olyan semmilyen nincs mell, suna, semmi.

Forever csajok.

F

2010. aug. 5. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
pöttyös az inged, b uzi-e vagy
2010. aug. 5. 21:11
 16/20 aoi ***** válasza:
Oo mindenkiben van hajlam ... köbö 14 éves korban válik erőteljessé..aztán vagy megmarad vagy nem .-.
2010. aug. 5. 22:03
 17/20 anonim ***** válasza:
előre megjegyzem h nem próbáltam és nem is tervezem XD igazság szerint bármilyen undorítóan hangzik lehet benne valami, van egy gyerekkori barátom akit születésem óta ismerek és azóta is nagy haverok vagyunk de ennél többet nem bírok elképzelni, talán akkor ha nem lenne más választásom mint pasival
2010. aug. 5. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ezzel semmi gond. egyszer élünk nem? bár lány vagyok, de akkor is, szerintem ha kíváncsi vagy egy alkalom simán bele fér. meg amúgyis. ki szabja meg hogy mit tegyél? amíg élünk próbáljunk meg mindent kipróbálni ami érdekel minket szerintem. és ha megtetszik a dolog hát istenem.:D senkinek semmi köze hozzá. lehet hogy ez valakinek nem tetszik, nem vagyunk egyformák, de nem is kell megfelelnünk egymásnak. ez vagy te, vállald nyugodtan.:) legalább meggyőzöd magad arról hogy mihez vonzódsz.
2010. aug. 6. 00:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiak/fiúk pedig gusztustalanok, soha nem értettem mi tetszik a lányoknak a fúkban, mert szerintem egy férfi test olyan semmilyen nincs mell, suna, semmi."

Neked férfi szemmel gusztustalanok, nekünk pedig a női test érdektelen, szexuális értelemben. Igen is nagyon szép egy férfi test, egy jó kemény fenék, fincsi izmos combok. :P

A lucskos női pina pedig számomra visszataszító és gusztustalan!

21/l

2010. aug. 6. 09:33
 20/20 anonim ***** válasza:
13 évesen a szomszéd sráccal
2016. szept. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!