Fiúk! Voltatok már kíváncsiságból más fiúval? Ha igen, hány éves korotokban?
Nem tudom láttad-e a Torrente című filmet.Na ott volt egy jelenet amiben a következő hangzik el:
Te leszopsz engem utána én téged De SEMMI BUZULÁS....
Brrr....
Én inkább nem kívácsiskodom :-))
Sya!Én csaj vagyok...Huh, azért vannak szemét beszólások itt...Nem tudom, hogy már megtetted-e vagy csak eszedbe jutott, hogy esetleg más pasival csinálj bármit is, de szerintem ebben ne mások véleménye befolyásoljon...Ha meg esetleg csak kiváncsiságból kérdezed, akkor az kicsit furább mintha gondolkodnál a dolgon...
Sya:)
kíváncsiságból? Kíváncsiságot nálam a suna beható tanulmányozásának a gondolata ébresztet bennem.
A nedves, vágytól duzzadt, tocsogós puncitól nincs jobb a földön. A férfiak/fiúk pedig gusztustalanok, soha nem értettem mi tetszik a lányoknak a fúkban, mert szerintem egy férfi test olyan semmilyen nincs mell, suna, semmi.
Forever csajok.
F
"A férfiak/fiúk pedig gusztustalanok, soha nem értettem mi tetszik a lányoknak a fúkban, mert szerintem egy férfi test olyan semmilyen nincs mell, suna, semmi."
Neked férfi szemmel gusztustalanok, nekünk pedig a női test érdektelen, szexuális értelemben. Igen is nagyon szép egy férfi test, egy jó kemény fenék, fincsi izmos combok. :P
A lucskos női pina pedig számomra visszataszító és gusztustalan!
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!