Milyen ember vagyok en?
Miert van szuksegem baratra?21 eves fiu vagyok, erzelmileg visszamaradottnak tulajdonitom magam. jelenleg faj a hasam. eddig, rengetegsokszor elhalgattom azt amit gondolok. rosszul esik hogy nem tudom, mi bajom van. rettenes ideges vagyok. nagyon kivancsi vagyok. nem talalom magamat.
remgeteget vagyok a lakasban. atol felek kihasznalnak. pl a baratom.
nem is tudom, kapok e megfelelo valaszt. nagyon ugyerzem, alavetem magam az embereknek. csendes, viszahuzodo, ilemtudo, ezeket tartom ertekeknek.
nem vagy kicsit depis,légy büszke arra hogy illemtudó,és vissza húzodó vagy szerintem ez jó dolog,ha nem vagy biztos a barátaidban akkor nem kell sok ,nekem 1 barátom sincs csak facen beszélgetek a volt kollégáimmal.
Nincs veled semmibaj nem vagy nagy világi,azért mert mi otthon ülősek vagyunk nem szól meg senki.....ne ezen kondolkodj csináld azt amit élvezel...otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!