Mit gondoltok az alábbi helyzetről?
Mihez értesz még, vagy mihez van kedved?
A pincér 50 éves korára rokkant lesz, alig tud járni.
Hasonló a pincérhez (munkarendben), csak nem az ízületeid mennek tropára 50 éves korodra, hanem a gyomrod.
Vagy kövér leszel, mint egy disznó, vagy gyomorbajos.
Mennyi hülyeséget beszéltek ti...
Szerintem ha érdekel a vendéglátás, akkor tanuld azt. Pincér, szakács baromi jól keres, tény azonban, hogy sokat kell dolgozni.
Ha úgy érzed ez tesz boldoggá, akkor menj valami normális kereskedelmi suliba. Tanulj szakmát és mellette amúgy érettségizhetsz is, ha akarsz, mehetsz tovább tanulni is, ha akarsz. Hallgasd meg a szüleid tanácsát, fontold meg, mert jót akarnak, de ne ők döntsenek helyetted.
szia!
igaz csináld azt amit szeretnél. De ha tényleg okos vagy jobb választás lenne a gimi. Lenne egy jól fizető állásod kevés munkával, bár attól függ mit választanál. De ha tényleg okos vagy hülyeség holmi pincérnek lenned.
A pincérnek szerintetek nincs felettese? Azt nem lehet előre léptetni? Utána nem tanulhat tovább?
Rengeteg kollégám van, aki pincérből lett szállodaigazgató 2017/2018/2019 a világ legjobbnak választott hajotarsasaganal.
Pincer > főpincér > maitre'd > Hotel manager
Ha azt szeretnéd, csináld. Én is úgy kezdtem, rengeteg emberrel és új információval találkozok nap mint nap, és mindig van lehetőség a vendéglátóson belül is fejlődni, vagy karriert építeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!