Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » HETIOLCSO. HU mennyire megbizh...

HETIOLCSO. HU mennyire megbizható oldal?

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 13. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Filléres gagyi cuccokat áruló, Szlovákiába bejegyzett cég. Nekem nem bizalomgerjesztő. De ez csak a magánvéleményem, ami nem jelent semmit.
2019. nov. 14. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
mit akarsz venni?
2019. nov. 15. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
USB elosztót de szerintem inkább máshol veszem meg.
2019. nov. 17. 21:09
 4/6 Főzős Laci válasza:
100%

Minket már átvertek egy nem müködő apple füldugóval!!

Ne legyél Te a következő áldozat!

2020. máj. 8. 16:12
 5/6 anonim válasza:
100%

Én ott rendeltem egy zöld lézer pointert, úgy jött meg hogy:

-Az elem le volt merülve

-A lézernek használhatatlanul gyenge lett a fénye 10 perc után, és soha többé nem működött + füstszaga volt

-Az elemtöltő amit adnak hozzá, az amerikai konnektorba való és átalakítót sem adnak

-A gls futár elcsalta az aprót, azt mondta nem tud visszaadni mert nem készpénzes

2021. jan. 24. 15:29
 6/6 Nickname2 válasza:
100%

Sziasztok!

Rendeltem az oldalról újratölthető elemeket. Az elem száma,mérete szabványosnak van feltüntetve, de nem az,hanem hosszabbak,a készülékbe nem férnek bele, tehát használhatatlanok. Ügyfélszolgálatukon jeleztem, ahol vitába szálltak velem, hogy márpedig az szabványos. "Tolómérős fényképeket" készítettem, több levelet is küldtem, az utolsóra már nem is válaszoltak. AZ elemek súlyából ítélve a valódi kapacitás is csak töredéke lehet a feltüntetettnek.

Az biztos, hogy én soha többet nem veszek ott semmit...

Üdv!

2022. ápr. 21. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!