Most akkor mit érezhették iránta?
Figyelt kérdés
Dominikán nyaralunk,és egy kirándulásra mentünk Saonára. Ott találkoztam vele. Elején csak néztük egymast stb. Utána egy egy szót beszéltünk. Hazafelé a buszon folyton lesz égett állal nézett. Szomorúak voltunk. Este,neki álltam megkeresni őt neten. Magy nehezen éjszaka sikerült. Egy keresztnevet tudtam. Reggel bekövettwm,egyből írt h sziaa hogy találtál? Én is meg akartalak keresni. A buszon csinált is egy szerkeztést elérhetőségével,de ők szálltak le hamarabb. Azóta remgeteget naponta végig kb beszelunk. Ő bevallotta h tetszek neki stb,de én nem adtam vissza jelet.. olykor úgy érzem tetszik néha h gyerekes,éretlen. Sokat dicsér stb. Mondta h talalkozzunk ,ugy vagyok vele ott ha jo akkor okee ha nem nem. Most szeretem?2019. nov. 4. 22:26
1/2 anonim válasza:
Legalább annyira szereted, mint a csodásan szép anyanyelvünket.
2/2 szepike1210045 válasza:
Biztos hogy nem szereted. A szeretet teljesen más. Nem akarok belefolyni a nyálas dumába, de ha szereted akkor nem fogsz benne kételkedni. De az h tetszik/érdeklődsz iránta az lehetséges. De ezt te döntöd el nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!