Érezted már úgy? (Többi lent)
Érezted már úgy hogy végig tévedtél, hogy az egész birodalom amit a saját tudásodnak hittél valójában csak vak találgatás? Megszületett benned valaha egy ilyen felismerés, hogy elkezdted látni miért tévedtél mindenben és milyen egyszerű lett volna minden?
Most itt tartok és annyi mindenen át jutottam el erre a pontra amihez 100 év is kevés lenne pedig nagyon fiatal vagyok. Sosem kételkedtem csak egy dologban ez pedig az igazság, abban amit látok és tanulok, az életemben, mindenben amiről azt hittem tudom, mindenben amit természetesnek és ésszerűnek vettem születésem óta. Most viszont olyan dolgok kezdtek felbukkanni bennem amit nem lehet elmagyarázni és ha meg is tenném jó eséllyes senki sem értené miről beszélek. Nem tudom leírni ezt a könnyedséget és szabadságot.
Az érdekel hogy csak nekem van ilyen élményem vagy mással történt hasonló katarzis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!