Ki miért tanul idegen nyelvet?
Figyelt kérdés
Bevallom: Hogy ne támadjanak mindenért (ilyen már zaklatásig is fajul néha.) Többször meg akartak verni/ölni. Ezért. Ilyen értelmetlen dologért miért kell ilyet csinálni? De ahogy haladok azzal az adott nyelvel enyhülnek ezek. Trollok kíméljenek nagy ívből!2019. okt. 14. 07:25
1/4 anonim válasza:
OFF: nem értem a kérdésed kifejtését, velem sosem fordult elö, hogy valakik támadnak, zaklatnak azért, mert nem tudok idegen nyelveken.
ON: azért tanulok nyelveket, mert érdekes felfedezni, mennyire más-más rendszer szerint gondolkodnak, illetve rengeteg infóhoz tudok így hozzájutni, amire magyarul nem lenne lehetöségem. A német, angol, orosz forrásokból sok olyasmit el lehet érni, amit másként nem.
Emellett kifejezetten jó érzés, ha megértem az adott nyelven írsz szövegeket, el tudom olvasni az úgy elérhetö könyveket, megnézni filmeket, elolvasni könyveket eredetiben.
2/4 anonim válasza:
Külföldön elek, és ugyan kb mindenki beszél angolul, én fontosnak érzem, hoyg az ország nyelvét is beszeljem. Angolul meg anno azért tanultam meg -otthon, egyenileg- hogy a világ többi részén elő emberekkel tudjak kommunikálni. Emellett tök jó, hogy értem a dalszövegeket, nem kell vesződnöm a feliratokkal a filmeknel, tudok kommunikálni a repülőtéren, stb.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk a történetedet így nem tudom elképzelni, max azt, hogy külföldön élsz és úgy gondoltad, mindenki tud magyarul, nekik meg elegük van abból, hogy a többség baxik megtanulni a nyekvet
4/4 anonim válasza:
senki sem beszél 1 nyelvet se, és ha 1 nyelvnek nem ismerem az összes szavát hogy tanuljak más nyelvet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!