Szerintetek belekezdjek?
Nyelvvizsgára kèszülök ès öszintèn elöző èvben( 7dikben) nem nagyon èrdekelt , így folyton rossz jegyeket kaptam belőle , 5 dikbe meg 6 dikban èn voltam az osztályelső èn kèpviseltem az osztályt stb ... De a 7diket nagyon elcsesztem ès most az egyik lányosztálytársam puskákbòl meg magolásokbòl 7dikbe a legjobb volt .... Ma a tanár a lányosztálytársamra nèzve mondta hogy "csak 4 en mentek nyelvvizsgára ugye ? "
Az osztálytársam kijavította hogy 5 en engem is beleèrtve , ès meglepődve nèzett rám ès mondta hogy oda szorgalom kell .....
Ma az egyik fiú osztálytársam azt mondta hogy csak nekem nem fog sikerülni a nyelvvizsga , kicsit szíven szúrt ès már kezd el menni a kedvem ... Nincs most már teljesen önbizalmam , úgy èrzem mintha lealacsonyitanának a másik lányosztálytársamhoz kèpest ....
Már kèső bánat az hogy nem tanultam 7dikbe mert most úgy ítèlnek meg az osztálytársaim ès a tanárok is ....
Most teljesen bizonytalan vagyok , belekezdejek szerintetek ???
Tavalyi átlagom : 4,4
Ez nem kérdés rajta mire vársz kit érdekel mit gondolnak mások a te életed a te dontesed a te akaratod
Itt nem az számít ki mit gondol ha akarod tanulj és meg lesz a gyümölcse
Ha nem sikerül hat nagy kaland megpróbálod következőre egyszer mindenkinek sikerül.
Japánban van egy mondás ha hetedjere sem sikerül akkor is állj talpra és próbáld meg 8adjara a lényeg a lényeg hogy mindig magadnak tanulsz és a tudás útjában senki sem állhat útban
Pl én fizikusnak tanulok és bevallom nem megy úgy a matek de tanárokhoz járok és tanulok sokat nem adom fel könnyen ja és ráadásul fizika emeltezni akarok szóval az élet küzdés ha megküzdelsz nyersz ha megtorpansz vesztelsz !:)
Köszönöm szèpen a biztatásokat 😍🤩
Mindenkèpp belevágok ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!