Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem merek beszélni...

Miért nem merek beszélni rendesen?

Figyelt kérdés

Na, jó lehet hülyén fogalmaztam meg, de az a helyzet, hogy ha más emberek társaságában vagyok(akiket nem ismerek annyira)merem kimondani azt, amit gondolok. Talán félek tőle, hogy Amikor elkezdek valamit mondani a hangomból és a szavaimból is feszültséget sugárzok...de én ezt gyűlölöm!!!

Szeretném elérni, hogy könnyedséget sugározzak és merjek kedvesebb lenni az emberekhez, de ne úgy kedves, hogy ilyen kis beszari, meg gyámoltalan,stb...(mert ilyen vagyok én)

Meg még miért van az, hogy itthon, meg a barátnőmmel merek önmagam lenni, meg ők is azt mondják, hogy jó fej vagyok, meg annak is érzem magam a jelenlétükben, de ha másról van szó egyszerűen nem is ugyanaz az ember vagyok.Nem merem önmagam adni, és ezért kicsit gagyibbnak is tűnhetek mások szemében....még akkor is ha az illető(k) nyíltak felém meg érdeklődnek...még válaszolni is nehezemre esik....

2010. júl. 15. 23:31
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja, és már dolgozok az önbizalmamon, de a felengedett beszélgetésben NAGY segítségre lenne szükségem!!!

Kérlek szánjatok néhány percet erre az (elég idiótán megfogalmazott) kérdésre!:-)

2010. júl. 15. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem én sajnos nem tudok segíteni bocsi,de én is ugyanebben a helyzetben vagyok. :/:( tudom mennyire idegesítő, ezért inkább néha meg sem szólalok mert a végén nevettségesé válok.

18L

2010. júl. 15. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:

hát ja, én változtattam a külsőmön hátha jobb lesz, több lesz az önbizalmam, de semmi

nézz szét a sztárok közt, pl Lady Gaga, imádom és olyan ruhákat képes felvenni, hogy az irigylésre méltó és nem érdekli, hogy sokan utálják, felvállalja

vagy pl az egyes stílus képviselői kapnak hideget meleget, de nem érdekli őket, mert ez áll hozzájuk a legközelebb és a barátaik tudják, hogy milyenek is valójában

sz@rd le, hogy ki mint gondol rólad vagy mond, ami eszedbe jut mondd ki rögtön, így időd sem lesz gondolkodni, hogy megszólalj e vagy sem

2010. júl. 16. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Én se tudok sjnos segíteni:S,de teljesen megértelek,én is ugyanilyen vagyok...

13/L

2010. júl. 16. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

"pl Lady Gaga, imádom és olyan ruhákat képes felvenni, hogy az irigylésre méltó és nem érdekli, hogy sokan utálják, felvállalja"

de hülye vagy. annak a nőnek, nem az a stílusa, és nem fölvállalja a stílusát, hanem tudja, hogyha úgy néz ki mint egy idióta, akkor sok lesz a botrány körülötte, tehát több pénze lesz.

2010. júl. 16. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem annyira azt a nőt ,Lady g-t, egyedi stílusa van mi? hát akkor nézzük pl a TLC_ből Lisa Lopest-neki egyedibb stílusa van,külsőleg is, a Moloko énekesnőjét...Gwen Stefanit- Na nekik tényleg egyedi stílusuk van,mind zeneileg,mind külsőleg is. És jóval előtte híresek voltak mint Lady Gaga.

Meg túlságosan is feltünési viszketegsége van.Eleve az ilyen embereket nem díjazom.

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy mikor érzed akkor mond azt amire gondolsz, mond ki vedd rá magad ,tudom nehéz lesz előszőr, de csak azért is tedd meg.Nem lesz attól semmi, ha megteszed, csak jobban fogod magad érezni és előbb utóbb nem fogsz ezen görcsölni! én márcsak tudom!

2010. júl. 16. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Milyen jó hogy átment ez a dolog LG szapulásába. Annyira én sem csípem, de nem szeretnék ebbe most belemenni. Ömm..nos igen. Sokan tanácsolják ezt nekem a barátaim közül is...de ...valahogy mégsem tudom úgy kimondani dolgokat, hogy az nekem is jó megfeleljen. Mikor köszönök is, olyan kis bátortalan a hangom, pedig előtte vagy ezerszer lemegy a fejemben az a 2 szó, h :hangosan, magabiztosan...+!!!!de amikor jön a helyzet akkor persze elrontom...:S Utána + jöhet a szokásos elégedetlen vagyok magammal érzés. Miért van ilyen nyuszi hangom?! Szeretnék magabiztosságot sugározni az emberek felé már csak a megszólalásommal is...ismerek egy ilyen lányt...amint megszólal, egyből megszűűnik minden feszültség...mintha hirtelen kisütött volna a nap, vagy nemtom,....pedig nem mod mindig poénosakat, legalábbis nem azon van...de ezzel szemben és még a nagy poénokat is csak fele olyan jól tudom közölni másokkal, mint ő.....mint ahogy azt én szeretném közölni..:(

Minden esetre köszönöm a válaszokat, dolgozom az ügyön, akik pedig hozzám hasonlóan bajban vannak ilyen téren, azt üzenem dolgozzatok ti is:D!!!

Hajrá, remélem mindenkinek sikerül!

2010. júl. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!