Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted csúnya vagyok? :O...

Szerinted csúnya vagyok? :O kép lent

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm szerint úgy nézek ki ezen a képen, mint egy emo o_O. Igaza van?! :O [link]
2010. júl. 15. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs tökéletes ember :) (azoknak, akik a súlyomról írtak)
2010. júl. 15. 19:12
 22/61 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem szép vagy és aki mást állít az hülye, vagy vak.
2010. júl. 15. 19:36
 23/61 anonim ***** válasza:
57%
Istenem... Egy fekete-fehér kép miatt lennél emo? Ugyanmár.. Miért kell mindenre azt mondani, hogy emo?
2010. júl. 15. 19:42
 24/61 anonim válasza:
Te milyennek érzed magad? Nem ez a lényeg? Mindenkinek meg van a maga szépsége. Ja és különben is a szépség belülről fakad!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 15. 20:03
 25/61 anonim válasza:
Ezt a sok birkát úúú basszus ne hallgass rájuk!!!!!!!!!
2010. júl. 15. 20:05
 26/61 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér!! ÉS NEMVAGY CSÚNYA!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem szép vagy :$ ez a egyetlen kép alapján :P

17f

2010. júl. 15. 20:48
 27/61 anonim ***** válasza:
nem vagy se kövér se csúnya:D nekem csak a szemöldököd szúrja a szememet.. de az nem vészes és könnyen orvosolható.:) szerintem is szép vagy(:
2010. júl. 15. 22:35
 28/61 anonim ***** válasza:
Nagyon irigyellek az ajkad miatt. Szép. És egyáltalán nem vagy csúnya. Egyszerűen ilyen az alkatod. És szép az arcod is... Emo-s sem vagy. Ennyi erővel, én is feketében járok, és azonnal leemmósoznak, mert néha a szemembe fújja a hajamat a szél... Vagy egyéb okok miatt, de tényleg nem vagy csúnya.
2010. júl. 15. 23:57
 29/61 anonim ***** válasza:

Öhm, nem vagy csúnya. Én vagyok az.

Öhm, honnan tudjam, hogy emo vagy-e? Kinézet alapján? Szóval, ha sötét színű a kép, a szemedbe lóg a hajad, akkor ennyi, máris be vagy kategorizálva!? Engem folyton leemósoznak, pedig még nálad is kevésbbé emós vagyok, pedig Te sem vagy emós. Jaj és ez egy nagy hülyeség, utálom ezt a kifejezést, olyan irritáló. Én erről inkább nem is mondok semmit, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit, mert ez egy nagy hülyeség és én ellenzem ezt a fajta bírálást, hogy ez vagy az most EMO... OMG... Uhh...

2010. júl. 16. 08:31
 30/61 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...

13/L

2010. júl. 16. 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!