Szerelmes vagyok egy színészbe mit tegyek?
Anyira jóképű és annyira jó hangja van
Irjak neki chatan?
Gondolj bele, milyen nevetséges azt hinni, hogy szerelmes vagy valakibe, akit egyáltalán nem ismersz. Nem tudod, milyen ember, csak azt látod, hogy jóképű. Ettől még lehet egy buta, igénytelen, udvariatlan, beképzelt önző pötsch.
Inkább viselkedj felnőtt ember módjára. Hány éves is vagy? 12? Akkoriban divat az ilyesmi, viszont 12 évesen még nem lenne szabad itt lenned.
Kihagytam hogy normális válaszokat kérek
Nem sértőeket
Mert tényleg belé zúgtam
Sértő definíció szerint az, amin te megsértődsz. Azaz ha nem akarsz sértő választ, azt jelenti, ne írjunk semmit. Ma már mindenen meg lehet sértődni.
Neked nagyon tetszik. Szexuálisan vonz. De ez még nem szerelem.
Mikor beszéltél vele kettesben? Tudod, mi a kedvenc színe? Egy cikis gyerekkori történetét ismered? Mikor játszottatok együtt?
xDD hogy mi vagy??
Te jó isten.
Szerelmes biztos nem,butus.
Ha írsz is neki,és jön is válasz,akkor se fogod tudni,kitől jött az a válasz...írhat vissza valaki csak kibacásból is meg stb...
Szerintem csak simán álmodozzál tovább,amíg meg nem unod,mert egyszer úgyis kinövöd. Az a szomorú igazság,hogy soha nem lesz köztetek semmi,ha meg egyszer érne egy olyan igazi kurrrrvanagy szerencse,hogy mégis,akkor no komment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!